Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

November

Peter Wilén (Säljande Beteende AB) och nya UF Ekonomiprogrammet

För två år sedan valde vi att förändra Ungt företagande på Nacka Gymnasium. Målet sattes högt, bland annat skulle vi utveckla samarbetet med näringslivet.

En av samarbetspartnerna blev Peter Wilén från Säljande Beteende Norden AB som ställt upp och helt ideellt drillat eleverna i försäljning och marknadsföring. Redan förra året kom första framgången som ett resultat av detta samarbete med en andra plats för ett företag för årets affärsplan.

Tisdagen den 25/10 var det prisutdelning för UF-företag på Företagarna Nacka-Värmdös träff på Quality hotell i Sickla. Tillsammans med YBC och Sjölins har ekonomielever på NG som läser Ung företagsamhet (UF) presenterat sina företagsidéer för Företagarna Nacka-Värmdö och fått värdefull återkoppling. De bästa idéerna har sedan belönats med pris och Nacka gymnasiums elever tog hem tre av fem priser.

En stor orsak till framgångarna med Ungt företagande på Nacka gymnasium är samarbetet med Peter Wilén. Så stort grattis till er elever som vann och ett stort tack till Peter för din hjälp, utan detta samarbete hade vi inte kommit så här långt på den korta tid som vi har arbetat med detta.

Sidan uppdaterades: