Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

December

UF-företag vann julklappstävling

UF-företaget Taste of Stockholm har på kort tid nått stora framgångar. Först blev deras praliner utsedda till årets bästa julklapp - och nu har de inlett ett samarbete med Grand Hotel.

Våra UF-företag har fått chansen att tävla i en tävling anordnad av UF Stockholms, som gick ut på att motivera varför ens egen produkt är den bästa julklappen. Vann gjorde Taste of Stockholm och deras pralinaskar, där varje pralin är en symbol för en plats i Stockholms stad - och syftet är att kunderna ska känna tillhörighet i Stockholm, samtidigt som de får njuta av fantastiskt goda praliner.

Vinsten bestod av ett unik försäljningstillfälle på Swedbanks huvudkontor i Sundbyberg utanför Stockholm, med 2000 anställda. Det blev Taste of Stockholms allra första försäljningstillfälle och 55 pralinaskar sålde slut på bara tre timmar.

Taste of Stockholm på Swedbanks
Taste of Stockholm säljer sina pralinaskar på Swedbanks huvudkontor

Framgången gav mersmak, så Taste of Stockholm tog även kontakt med Grand Hotel i Stockholm för att höra om de ville köpa in pralinaskarna till sin affär Grand Affections - och svaret blev ja! Företaget gläds nu åt denna lyckade affär och åt de erfarenheter som den kommer att föra med sig.

Butiken Grand Affections där Taste of Stockholm kommer att börja sälja sina pralinaskar
En interiör från butiken Grand Affections, där Taste of Stockholm kommer att börja sälja sina pralinaskar

Sidan uppdaterades: