Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu kan det vara svårt att nå oss per epost, kontakta gärna kommunen via 087188000 eller vår chatt

Är du intresserad av att arbeta med marknadsföring? Vill du utveckla din kreativa förmåga? Inriktningen marknadsföring är för dig med höga ambitioner, stor kreativitet och som vill lära dig mer om företagsekonomi och samtidigt testa din förmåga i praktiken.

Marknadsföring och lagstiftning

Inriktningen ger dig en god förståelse för varför och hur företag använder sig av marknadsföring. Du får lära dig om lagstiftning och grunder inom till exempel marknadsstrategier, PR och omvärldsanalys. Inriktningen innehåller också praktiska kunskaper i hur man går från idé till produkt inom reklam och marknadsföring.

Projekt

Arbetssättet är projektbaserat och du kommer att få träna på att testa dina kunskaper i praktiken. Du kommer att genomföra marknadsföringsaktiviteter inom ramen för ditt eget program, men även tillsammans med andra program och tillsammans med skolledningen.

UF

Under sista året är du med och marknadsför och driver ett UF företag. När du lämnar oss vill vi att du är van att planera och driva projekt och vet att du kan förverkliga dina idéer. Efter utbildningen har du en mycket bra grund att stå på inför högskolestudier med inriktning företagsekonomi.

Sidan uppdaterades: