Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Specialpedagogik i förskolan, 7,5 hp

Information om kursen som äger rum hösten 2021

Välkommen till kursen ”Specialpedagogik i förskolan” 7,5 hp i samarbete med Uppsala universitet

Den här informationen riktar sig till dig som har blivit antagen till kursen "Specialpedagogik i förskolan" 7,5 hp. Kursen är en uppdragsutbildning och är en del av Nacka kommunala skolors satsning för kompetensutveckling av barnskötare. Uppsala universitet kommer att höra av sig till dig på din nacka mejl för vidare information om kursen.

Kursen innehåller fem träffar som är obligatoriska. Första tillfället den 21 september kommer att ske digitalt.

Du kommer vid första tillfället att få en genomgång av kursens mål och innehåll, referensskrivande och olika former av examinationer. Lärare vid detta tillfälle är Eva Wahlström och Elisabeth Lindgren-Eneflo som också kommer att hålla en föreläsning om specialpedagogik ur olika perspektiv.

Notera: För att få högskolepoäng krävs gymnasieexamen, kan du inte uppvisa gymnasieexamen kommer du att få ett intyg efter genomgången kurs.

Datum och tid för träffarna är:

21/9 mellan 09.00-16.00
7/10 mellan 09.00 -16.00
2/11 mellan 09.00 -16.00
18/11 mellan 09.00 -16.00
9/12 mellan 09.00 -16.00

Litteratur

Vi kommer köpa in litteraturen som vi sen debiterar din förskola. Litteraturen tillhör din förskola och när du är klar med kursen lämnar du böckerna till din chef. Vi kommer att posta litteraturen till din förskola via internposten.

Har du frågor om kursen kontakta projektledare Ann Sundman Brott e-post: ann.sundman.brott@nacka.se eller projektledare Marta Espinoza e-post: marta.espinoza@nacka.se

Sidan uppdaterades: