Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Kompetenskalender
Tid
Beställningsbar utbildning
Målgrupp
Pedagoger i grundskola F-9 och gymnasiet
Arrangör
Barn- och elevhälsan

Se fler evenemang om

Utbildning: Språkstörning och språklig sårbarhet hos elever i grundskola och gymnasium

Vad är språkstörning och språklig sårbarhet och vilka konsekvenser kan det medföra i skolans olika stadier? Hur kan vi hjälpa elever med språkliga svårigheter att ta till sig mer av klassrumsundervisningen, att kunna visa sina kunskaper och att få en ökad delaktighet och självständighet i skolan genom språkligt stödjande undervisning?

Utbildningen består av två tillfällen och ges till arbetslag, hel- eller del av skola. Varje tillfälle består av en föreläsningsdel med efterföljande workshop, där arbete kan ske utifrån aktuella case, skapande av visuellt stöd, anpassningar av uppgifter och prov på grupp- och individnivå. Upplägget anpassas efter önskemål och beställningen görs via e-mail till kursansvarig.

Målgrupp: Pedagoger i grundskola F-9 och gymnasiet
Föreläsare: Loredana Ciambriello, specialpedagog och någon av Stödteamets logopeder.
Beställning: loredana.ciambriello@nacka.se

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3096468,"lng":18.1783294},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\"></div>"}]}

Sidan uppdaterades: