Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Kompetenskalender
Tid
14:30 - 16:00
Plats
Telefonstigen 2
Målgrupp
pedagoger i grundskola F-9
Arrangör
Barn- och elevhälsan
Pris
450 kr/person

Se fler evenemang om

Fördjupning: Språkstörning i skolan - anpassad lärmiljö

Hur kan vi få elever med språkstörning att ta till sig mer av klassrumsundervisningen? Hur kan vi hjälpa eleverna att visa sina kunskaper? Hur ökar vi deras delaktighet och självständighet i skolan?

I föreläsningen riktar vi in oss på språkstörning hos barn i skolålder. Föreläsningen berör vilka konsekvenser som språkstörning kan medföra i skolan och hur inlärningen kan påverkas. Vi fördjupar oss i hur undervisningen kan anpassas för att kompensera för bristande språkliga förmågor och hur vi kan göra skolsituationen hanterbar för fler elever.

OBS! Vi erbjuder denna fördjupning både som enskild föreläsning (passar bra för dig som tidigare deltagit i ”grundföreläsningen” ovan) och som ett paket ihop med den första.

Datum och tid: tisdag 21/10 kl. 14.30 – 16.30
Föreläsare: logoped och specialpedagog
Lokal: Telefonstigen 2, Barn- och elevhälsans lokaler
Pris: 450 kr/person
Anmälan: http://nacka.proofx.se/hhV46tFZnqTa4LQ6JvOXbC/
Sista anmälningsdatum 7 oktober. Anmälan är bindande.

Detta fördjupningstillfälle kan även beställas för ett arbetslag eller en enskild skola, av rektor eller av rektor delegerad person, via vår uppdragsbeställning.
Datum enligt överenskommelse. Pris baserat på antalet deltagare.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3096153,"lng":18.1782253},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\"></div>"}]}

Sidan uppdaterades: