Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu kan det vara svårt att nå oss per epost, kontakta gärna kommunen via 087188000 eller vår chatt

Den 29/6 klockan 19:00-20:30 pågår underhållsarbeten på Nackas inloggningsplattform. Det kommer under denna tid göra så att inloggningen till många av våra e-tjänster inte fungerar.

Lärarnas forskningskonferens 2017

Lärarnas forskningskonferens, LFK, anordnas för sjätte året i rad under höstlovet vecka 44, tisdagen den 31 oktober. I år är vi på Nacka gymnasium i Nacka.

Google utb

Lovprisning av lysande ledarskap

Björn Söderkvist, Anna Green och Monika Neuman. Så heter årets tre chefspristagare i Nacka. Den nya utmärkelsen årets pallplats gick till näringslivsdirektör Anders Börjesson. I ett sprakande glittermoln, till tonerna av Also sprach Zarathustra, klev pristagarna igår upp på scenen och mottog sina utmärkelser av stadsdirektör Lena Dahlstedt och kommunstyrelsens ordförande Mats Gerdau.

Nackaelever avslöjade Årets barnrättshjälte på presskonferens

Varje år får barn runt om hela världen rösta fram Årets barnrättshjälte, en person som kämpar för barns rättigheter. Vem som blir årets hjälte avslöjas sedan samtidigt på barnledda presskonferenser i hela Sverige och världen.

Succé för NES, Nacka Education Summit

2000 besökare kom till Nackastrandsmässan för att dela erfarenheter, inspirera  och inspireras av varandra när Nackas kommunala skolor för första gången skapade Nacka Education Summit. De bjöds på ett härligt myller av allt från musik och dans till utvecklande föreläsningar och robotar.

Visar 5 av 31 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: