Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Med start cirka kl.19 idag, den 24 januari, genomför vi en planerad uppdatering av nacka.se. Uppdateringen kan innebära begränsad tillgänglighet till nacka.se under en kortare tid.

Beslutsunderlag

Här kan du ta del av det underlag som presenterats för kommunstyrelsens verksamhetsutskott och Nackas kommunala skolors och förskolors chefer.

Kommunstyrelsens verksamhetsuskott

KSVU är styrelse för Nackas kommunala skolor och förskolor. Den 4 juni 2019 behandlade KSVU ärendet om en ny organisation med rektorsområden. Kommunstyrelsens verksamhetsutskott gav Einar Fransson i uppdrag att genomföra förändringen.

Observera att uppgifterna om berörda enheter har ändrats sedan tjänsteskrivelsen utarbetades. Bagarsjöns förskola ska ingå i Myrsjö rektorsområde. Svanhöjdens förskola ska ingå i Sigfridsborgsskolans skolenhet. Universums förskola ska ingå i Sickla rektorsområde. Nacka gymnasium slås ej ihop till en enhet under etapp 1. I FAQ:n kan du se korrekta uppgifter om vilka enheter som är berörda i etapp 1, se frågan "Vilka enheter är berörda i etapp 1?"

Läs tjänsteskrivelsen här
Läs protokollet från sammanträdet

Presentation om den nya organisationen

Den här presentationen har Einar Fransson, produktionsdirektör, använt när han berättat om den nya organisationen för skolchefer med flera.

Se Einar Franssons presentation (PowerPoint-presentation, 3,1 MB)

Sidan uppdaterades: