Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Juni

Schoolsoft stänger

Välfärd skola har upphandlat ett nytt skoladministrativt system som kommer att gälla från och med höstterminen 2018. Leverantör av det nya systemet är företaget InfoMentor som ersätter SchoolSoft.

För dig som vårdnadshavare innebär det att du kommer att erhålla inloggningsuppgifter till InfoMentor vid skolstart. Varje vårdnadshavare får en individuell inloggning. Du behöver legitimera dig för att kvittera ut inloggningsuppgifterna och förskolan/skolan avgör hur dessa distribueras. Första gången du loggar in i systemet använder du dig av inloggningsuppgifterna som du erhållit av skolan. Länken till InfoMentor kommer även att finnas på skolans hemsida.

På Neglinge skola kan alla vårdnadshavare kvittera ut inloggningsuppgifter på skolans expedition från och med måndag den 20 augusti. På förskolorna kvitteras inloggningsuppgifter ut av pedagogerna.

Komplettera dina kontaktuppgifter
När du är inloggad i InfoMentor klickar du på ditt namn och sedan på Inställningar för att komplettera dina kontaktuppgifter. Detta är inte obligatoriska uppgifter, men möjliggör för oss att komma i direktkontakt med dig. Dina övriga kontaktuppgifter hämtas från Skatteverket. Har du barn inom Nackas kommunala skolor och förskolor har du endast ett användarkonto.

Tillgänglighet
Du kan använda InfoMentor i din webbläsare i datorn och med din smartphone.

Schoolsoft stängs för inloggning
Från och med 9 juli är det inte längre möjligt att logga in i Schoolsoft som vårdnadshavare.
Till dess att vårdnadshavare har tilldelats inloggningsuppgifter till InfoMentor kommer viktigt information att finnas på vår hemsida.

Hjälp
Om du har frågor eller är osäker på hur du använder skolplattformen är du alltid välkommen att ta kontakt med oss på skolan. Infomentor tillhandahåller lathundar/instruktioner för de flesta aktiviteter. Du hittar dessa på https://www.infomentor.se/support
Kontakta skolan: sara.johansson@nacka.se eller nackaskommunalaskolor@nacka.se

Sidan uppdaterades: