Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Program

Royal Schedule, Mobile Stories och imagiLabs

Startup företagen Royal Schedule, Mobile Stories och imagiLabs delar på en monter

Royal Schedule

Royal Scheduler är ett modernt molnbaserat schemaläggarverktyg som med hjälp av sofistikerade algoritmer automatiserar schemaläggningen. Verktyget tar hänsyn till en mängd inställningar och alternativ för att på bästa sätt kunna leverera ett schema som passar er skola perfekt. Skapa ett schema med ett klick!

Mobile Stories


Mobile Stories är ett publiceringsverktyg som utbildar unga i medie- och informationskunnighet medan de producerar sitt skolmaterial i form av olika typer av artiklar. Genom att själva bli producenter fördjupar eleverna sina ämneskunskaper, vässar sin kommunikation och sin förmåga att värdera, diskutera och kamratgranska källor.

imagiLabs

imagiLabs bygger ett community och verktyg för att lära ut programmering till tjejer mellan 12-16 år. Vi tänder en gnista av intresse med de ultimata tillbehören som kan modifieras genom programmering med mobilen - på så sätt sätta självuttryck, kreativitet och mobiler i centrum för upplevelsen. Genom att göra det möjligt för tjejer att ta sina första och även uppföljande steg inom programmeringsvärlden kan de bli en del av den första generationen av en jämställd arbetskraft inom tech!

Sidan uppdaterades: