Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Matsedel/kök

Sussie Böckow kökschef

Tfn: 08- 718 85 32

Matsalen: öppnings- och stängningsfritids
Tfn: 08-718 85 67

Matfilosofi

  • Vår mat lagas från grunden.
  • Vi ser till varje individs behov av mat.
  • Vi serverar mat med influenser från andra länder mixat med svensk husmanskost.
  • Vi serverar en varierad salladsbuffé med olika såser och röror.
  • Att ha en bra dialog med eleverna.
  • Att lära eleverna att utveckla sina smaklökar.

Ett urval av våra eko och krav produkter:

Mjölk

Yoghurt

Tomatkross

Penne

Kokosgrädde

Kidneybönor

Ris

Hällbröd

Bulgur, cous cous

Havregryn, musli

Pumpakärnor, solroskärnor

Kakao

Röda och gröna linser

Mjöl

Ärtor, broccoli

Lök, haricots verts

Majs, jordgubbar

Morötter, potatis efter säsong

Sidan uppdaterades: