Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Juni

Nytt skoladministrativt system

Nacka kommun byter från SchoolSoft till InfoMentor med start augusti 2018

Välkommen till InfoMentor

Välfärd skola har upphandlat ett nytt skoladministrativt system som kommer att gälla från och med höstterminen 2018. Leverantör av det nya systemet är företaget InfoMentor som ersätter SchoolSoft.

Logga in


För dig som vårdnadshavare innebär det att du kommer att erhålla inloggningsuppgifter till InfoMentor vid skolstart. Varje vårdnadshavare får en individuell inloggning. Du behöver legitimera dig för att kvittera ut inloggningsuppgifterna. Första gången du loggar in i systemet använder du dig av inloggningsuppgifterna som du erhållit av skolan. Länken till InfoMentor kommer även att finnas på skolans hemsida.

InfoMentor Sigfridsborgs skolenhet

Inom våra enheter som är Bäcklidens förskola, Sjöängens förskola, Ältadalens förskola samt Sigfridsborgs skola kommer ni vårdnadshavare ha möjligheten att från den 15/8 kunna kvittera ut inloggningsuppgifter från ert/era barns respektive enhet/Team. Ni kommer också ha möjlighet att komma och få en kort introduktion av det nya skoladministrativa systemet under mitten av augusti datum kommer i början av augusti, detta för att ni ska få en så smidig och bra start på användandet.

Komplettera dina kontaktuppgifter

När du är inloggad i InfoMentor klickar du på ditt namn och sedan på Inställningar för att komplettera dina kontaktuppgifter. Detta är inte obligatoriska uppgifter, men möjliggör för oss att komma i direktkontakt med dig. Dina övriga kontaktuppgifter hämtas från Skatteverket. Har du barn inom Nackas kommunala skolor och förskolor har du endast ett användarkonto.

Tillgänglighet

Du kan använda InfoMentor i din webbläsare i datorn och med din smartphone.

Hjälp

Kontakta skolan

Alexander Hermansson

Gruppchef

eller Nackas kommunala skolor

Sidan uppdaterades: