Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
September

Lärare nominerad till Guldäpplet

Christer Sjöberg nominerad till Guldäpplet

Vi är så stolta att vår lärare på Sigfridsborgsskolan Christer Sjöberg blivit nominerad till lärarpriset Guldäpplet 2019.

Christer är nominerad för att han på ett innovativt sätt förnyat lärandet med stöd av IT genom att arbeta med ämnesövergripande programmering på mellanstadiet. Programmering handlar mycket om samarbete och att lösa problem ihop vilket gör det möjligt för elever i Christers klassrum att och känna att de kan och att de också bidrar till klasskamraternas lärande.

Guldäpplet är ett lärarstipendium, som årligen delas ut till en eller flera lärare som förnyat lärandet med stöd av IT i egen undervisning och som inspirerat elever och kollegor i ett lokalt, kommunalt och gärna även nationellt verksamhetsfält.

Guldäpplet utdelas av Stiftelsen Yngve Lindbergs Minne vars partners är: Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund, Sveriges Kommuner och Landsting, Specialpedagogiska skolmyndigheten, Gleerups Utbildning, ILT Inläsningstjänst, Netsmart, Studentlitteratur samt den ideella stiftelsen DIU, grundare och koordinator.

Sidan uppdaterades: