Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Besök

Om du är intresserad av att veta mer eller besöka förskolan innan du bestämmer dig är du välkommen att kontakta biträdande rektor Liselott Kettu liselott.kettu@nacka.se för att boka ett möte.

Att ställa sig i kö

När du sedan ska ställa dig i kö gör du detta med hjälp av e-legitimation eller personliga användaruppgifter.
Läs mer här

När du fått ett erbjudande

När du fått ett erbjudande är det viktigt att du går in och tackar ja i Nacka24. Därefter blir du kontaktad av förskolans personal som bjuder in dig till inskolningssamtal.

Inskolning

På Saltsjöbadens förskolor har vi valt att ha en föräldraaktiv inskolning. Det innebär en tre dagar lång inskolningsperiod där föräldern aktivt är med och stannar på förskolan tillsammans med barnet under hela dagen. Innan inskolning börjar blir ni först inbjudna till ett inskolningssamtal där ni får mer information om inskolningen och annat som rör verksamheten.

Under inskolningsdagarna deltar du och ditt barn i den ordinarie verksamheten mellan 09:00 - 14:00. Du som förälder finns med ditt barn i alla situationer. Du ansvarar för skötseln av ditt barn, deltar i leken tillsammans med ditt barn och pedagogerna finns i närheten för att i lugn och ro lära känna er och bygga upp ett förtroende till er.

Under dessa tre dagar får ditt barn delta i förskolans rutiner såsom samlingar, utelek, lunch och vila. Genom att du är aktiv tillsammans med ditt barn kommer både du som förälder och ditt barn lära känna miljön tillsammans och vårt förhållningssätt, vår pedagogik, våra aktiviteter och rutiner blir tydliga för er.

Sidan uppdaterades: