Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

YBC-Talks

YBC fortsätter att förändra världen!

Nu kör vi igång YBC-talks! Vill du komma hit och föreläsa?

YBC är en nytänkande, kommunal gymnasieskola i Sickla. Vi vill vara en mötesplats och att våra elever ska få lyssna och inspireras av spännande personer. Vår vision på skolan är att vi ska förändra världen och vi arbetar mycket med våra skills. Sedan fyra år tillbaka är vi en Changemaker School inom ramen för det globala nätverket för socialt entreprenörskap, Ashoka.

Nu drar YBC igång YBC-talks, vårt eget koncept liknande TED-talks. En gång i månaden kommer spännande och intressanta personer hit och föreläser för våra 525 intresserade nyfikna elever. Föreläsningen är 20-25 minuter lång, våra elever på SAM-media filmar, redigerar och lägger upp föreläsningarna på vår Youtube-kanal och de personer som kommer hit får självklart också rättigheter till att använda filmen. Många har redan hört av sig och vill komma hit och föreläsa och de första tillfällena är redan bokade men vi vill sprida detta ännu mer.

Vill du komma hit och föreläsa, kontakta rektor Oskar Sjögren på oskar.sjogren@nacka.se. Vi kommer att ha typ 10 föreläsningar under året och det är fredagar vid lunchtid som gäller.

#ybctalks #changemakerschools #göraskillnad #nackakommun #ybcnacka

Sidan uppdaterades: