Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Onsdag den 29 mars genomför vi ett planerat underhållsarbete av flera av kommunens e-tjänster, vilket betyder att många e-tjänster inte kommer vara tillgängliga. Uppdateringen förväntas vara klar under dagen.

Pågående drifstörning telefoni, påverkar möjlighet att ta emot samtal

Läs mer...
Oktober

Naturvetenskapsprogrammet på YBC!

Höstterminen 2019 startar YBC Naturvetenskapsprogrammet med inriktning natur. Självklart kommer programmet vara Business Creative så entreprenörskap är en naturlig del av programmet. Vill du veta mer är du välkommen till vårt öppna hus den 28/11 klockan 18:00-20:00.

YBC är en mycket populär skola. Vi vill därför ge fler elever möjlighet att vara en Young Business Creative. Till höstterminen 2019 öppnar vi upp våra nya lokaler i Kunskapsgallerian på plan 5 och startar ett nytt program; Naturvetenskapsprogrammet.

Framtiden är tvärvetenskaplig så därför behöver morgondagens utmaningar lösas över vetenskapsgränser. Naturvetenskapen har oändliga möjligheter för människan och vår värld och det tillsammans med kreativitet och entreprenörskap kan skapa nya inriktningar som vi inte kan se i dag.

Vill du veta mer är du välkommen till vårt öppna hus den 28/11 klockan 18:00-20:00.

Sidan uppdaterades: