Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Tack!!!

Vilken fest det blev. Stort tack till alla som kom och firade YBC 10 år med oss. Vi vill också gratulera Negin Azimi som, först i världshistorien, fick YBC changemaker award 2019.

Den 19/2 2019 firade YBC 10 år som skola och det gjorde vi med stor fest för inbjudna elever och personal, både nuvarande och före detta. Kvällen inleddes av rektor, Oskar Sjögren, och vi fick under kvällen äta gott, mingla och lyssna till intressant föreläsning och spaningar på framtiden.

Under kvällen delades även ett pris, YBC changemaker award, ut till en tidigare elev som levt vår vision om att förändra världen. Vinnare blev, mycket välförtjänt, Negin Azimi. Här följer motivering till priset:

YBC Changemaker award 2019 går till:

Negin Azimi

Negin är en förebild. Hon är en kämpe som bryter normer och står upp för allas lika värde och demokrati. Hon är en sann social entreprenör som redan som 20-åring startat eget företag, har viktiga styrelseuppdrag, ansvarar för TEDxYouth i Sverige, föreläser och inspirerar. Hon är också modig och vågar ta upp och dela med sig av svåra frågor och utmaningar.

YBC är mycket stolta över att ha haft Negin som elev och det ska bli spännande att få följa hennes framtida samhällsinsatser.

Stort grattis Negin önskar vi alla på YBC!

Sidan uppdaterades: