Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Öppet hus 25/11

Vill du vara med och förändra världen?

Vill du vara en Business Creative på en av världens mest innovativa gymnasieskolor?

Det bästa sättet att ta reda på om YBC är rätt skola för dig är att besöka oss. Vi vill därför bjuda in dig till digitalt, live-sänt öppet hus den 25/11 där du får möjlighet att se vår fina skola och lära mer om våra program och inriktningar.

YBC erbjuder tre nationella program med 3 inriktningar och under vår öppet hus-kväll kan du höra och se mer av vad det kan innebära på YBC.

Vårt öppna hus kommer att live-sändas i vår Youtube-kanal via en länk som du kommer att hitta här på vår hemsida och kommer att ha följande tider och program:

17:30 Ekonomiprogrammet, inriktning ekonomi

18:00 Ekonomiprogrammet, inriktning juridik

18:30 Naturvetenskapsprogrammet, inriktning natur

19:00 Samhällsvetenskapsprogrammet, inriktning beteende

19:30 Samhällsvetenskapsprogrammet, inriktning media

20:00 Språkintroduktion

Parallellt med programpresentationerna kommer vi att erbjuda digitala frågestunder med elever och lärare på de olika programmen och inriktningarna via Google Meet. Länkar till dessa Meet kommer att finnas här på vår hemsida i samband med att vårt öppna hus startar.

YBC kommer även att finnas representarade på den digitala gymnasiemässan som arrangeras av Stockholmsmässan den 19/11-21/11. Besök gärna vår digitala monter även där.

Vi har för tillfället inte möjlighet att erbjuda prova-på-dagar men fyll i intresseanmälan så hör vi av oss när det är möjligt att prova-på YBC.

Sidan uppdaterades: