Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mösspåtagning

Fredagen den 30 april är det valborg och då är det dags för YBC:s traditionella mösspåtagning. Mösspåtagningen är mellan kl. 14-14.30 nästa fredag den 30 april. För er som har lektioner på eftermiddagen så slutar dessa redan kl. 13.45 så att ni har tid att förbereda er.

Oskar och Fredrik kommer att leda mösspåtagningen via Meet och alla åk 3-elever är i klassrum på skolan tillsammans med sin klass. Ni ska självklart ha er studentmössa med er.

Sab 18 Loggian

Sam 18 Sal 5:10

Ekjur 18 Sal 4:9

Ek18a Sal 5:13

Ek18b Sal 5:14

Vi skickar ut en Meet-länk till klassen innan. Oskar och Fredrik kommer att hålla lite kort tal och vi kommer att sjunga studentsången tillsammans. Självklart är alla mentorer, som arbetar, med på mösspåtagningen också. Ni ska alla ha lyssnat och tränat på studentsången innan.

Vi vet att ni alla vill ha det precis som vanligt, men vi gör allt vi kan för att det ska vara så trevligt för er trots Coronatiderna! Gör allt ni kan nu för att kämpa på fram till sista skoldagen. Mösspåtagningen är en liten sak som vi faktiskt tror kan vara fin och positiv så se till att vara med.

Sidan uppdaterades: