Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Studenten 8 juni

Student på YBC 8 juni

YBC hälsar besökare varmt välkomna till studentfirande på YBC, Marcusplatsen.

Vår student detta läsår firas torsdagen den 8 juni. Studenterna har delats in i två grupper, första gruppen: EKJUR20, SAB20B och SAM20 börjar sin dag på skolan kl. 08.50. Klasserna samlas i sina klassrum med sina mentorer. Klasserna kommer att fotograferas till studentkatalogen och efter är det sedan en gemensam avslutning med de tre klasserna på Torget inne på skolan.

Rektor Oskar Sjögren håller tal och vi sjunger studentsången tillsammans innan det är dags för första utspringet ca kl. 10.50. Klasserna springer ut i ordningen EKJUR20, SAB20B och SAM20. Utspringet startar vid Kunskapsgallerian ut till stora scenen på Marcusplatsen. Självklart kommer vi att stänga av vägen ut och vi har personal som håller koll längs vägen.

Alla besökare står framför scenen på Marcusplatsen. Vi kommer att ha personal på scenen som introducerar vilken klass som är på gång och som sköter musiken. Varje klass är på scenen under en kort stund.

Andra gruppen: EK20B, NA20, SAB20A och EK20A, och de börjar på skolan klockan 10.10 och har sedan samma upplägg som första gruppen. De tre sista klassernas utspring är ca kl. 12.20 i ovan nämnd ordning.

Till er besökare vill vi meddela att det är helt förbjudet att skjuta konfettirör och liknande under hela studentfirandet. Tack för att ni respekterar det.

Vi som skola har inget ansvar för studenternas flak utan detta är något som klasserna själva tar ansvar för. Men observera att flaken ska stå parkerade enligt instruktioner som eleverna har tagit del av. Observera också att eleverna inte kan gå tillbaka in i skolan efter utspringet.

Vi vill flagga för att det kommer vara mycket trafik i omlopp denna dag så kom i tid och tänk på att det mest troligt kommer att vara svårt med parkering här i Sickla denna dag.

Vi håller tummarna för fint väder och vi förväntar oss en fantastiskt fin dag tillsammans med våra studenter och deras besökare!

Har ni frågor kring vårt arrangemang så går det bra att höra av sig till oss. I första hand till Anna Gillman som är receptionist på YBC. Hon nås på: info.ybc@nacka.se

Så för att förtydliga:
Om du ska besöka en student i klass EKJUR20, SAB20B och SAM20 så är det ca kl. 10.50 vid scenen på Marcusplatsen som gäller.

Om du ska besöka en student i klass EK20B, NA20, SAB20A och EK20A så är det ca kl. 12.20 vid scenen på Marcusplatsen som gäller.

Skolavslutning för ÅK 1 och ÅK 2
Studentdagen den 8 juni har årskurs 1 och 2 inga lektioner i skolan, men alla kommer dock att ha uppgifter att arbeta med under dagen.

Skolavslutningen för åk 1 och åk 2 är fredagen 9 juni kl 09.00 - 11.00. Ingen lunch serveras denna dag.

Sidan uppdaterades: