Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Föräldramöte åk1

Vi välkomnar alla nya vårdnadshavare i åk1 till föräldramöte onsdag 30/8 kl 17.30-19.00.

Hej alla vårdnadshavare i årskurs 1!
Onsdag den 30 augusti kl. 17.30-19.00 är alla vårdnadshavare till elever i åk 1 välkomna på ett första informationsmöte på YBC.

Vi har många elever som har börjat i årskurs 1 detta läsår (10 klasser och 334 elever) så vi kommer att dela upp oss på två våningsplan.

17.30-18.00 Information av skolledning och studie- och yrkesvägledare. Samhällsvetenskapliga programmet är på plan 4 och naturvetenskapliga programmet och ekonomiprogrammet är på plan 5.

18.00-19.00 Träffas klassvis med mentorer och alla vårdnadshavare i en klass. Information från mentorer, hur studierna fungerar, våra olika system och hur ni på bästa sätt stöttar era ungdomar hemifrån.

Vi vill redan nu poängtera hur viktigt det är att alla era kontaktuppgifter finns inlagt i Schoolsoft. Vi måste ha mail och telefon till alla där. Det är också viktigt att elevernas telefonnummer finns där. I akuta lägen måste vi kunna kontakta er och dessa uppgifter hamnar inte här automatiskt så därför kommer en uppmaning till er att redan nu, direkt lägga in alla kontaktuppgifter i Schoolsoft.

Välkomna!

Sidan uppdaterades: