Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Föräldrar- och elevmöte åk2

Onsdagen den 6 september mellan klockan 17.30-18.30 bjuder vi in till ett informationsmöte för både elever och vårdnadshavare.

Hej alla elever och vårdnadshavare i åk 2 på YBC

Onsdagen den 6 september mellan klockan 17.30-18.30 bjuder vi in till ett informationsmöte för både elever och vårdnadshavare. Vi kommer att vara på plats på skolan på YBC, plan 5. Det är skolledning och studie-och yrkesvägledare som håller i mötet. Tema för mötet är:

  • Planering inför student. Det finns många frågor kring studenten som vi vill lyfta. Allt från kostnader, gemensamma insamlingar, sammanhållning i klassen, upplägg för dagen och olika ansvar, företag som vill teckna avtal med klasser, fester etc. Vi ser att detta är en mycket viktig fråga för både elever och vårdnadshavare eftersom det leder till många utmaningar i våra klasser.
  • Studieinformation från vår SYV, Jannike: Generellt om gymnasiet, individuella val, meritpoäng, universitetsstudier och andra studieformer så som komvux etc.

Vi är på plats på skolan och denna gång har vi inte möjlighet att filma/livesända. Det är så klart inte obligatoriskt men vi vill och uppskattar om så många som möjligt kan medverka. Ingen anmälan krävs.

Sidan uppdaterades: