Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Mer information

UF-mässa 2021

Äntligen dags för YBC att få visa upp sina fantastiska UF-företag. Den 26/2 klockan 12-14 kan du som besöker mässan, besöka våra UF-företag digitalt, handla produkter och tjänster och prata med våra grymma elever.

YBC Alumni

Gå med i YBC:s alumninätverk här

Välkomna till YBC:s digitala UF-mässa den 26/2 2021 kl 12-14

Nedan presenterar vi våra företag med en kort introduktions- och reklamvideo. Till mässan den 26/2 12-14 kommer alla länkar till företagens egna Meet finnas här:

Ingen Dans På Rosor UF

Know Your Tie UF

Onewallet UF

Stockpile UF

Empowerment UF

PSP UF

Smartvac UF

Chargeband UF

Snooze UF

Helpbags UF

PAMM UF

Evidej UF

Spicytouch UF

Kaffepaus UF

Vämekudden UF

Vår affärside är att erbjuda unika och bekväma mjukisset till ungdomar på YBC. Med vår design vill vi öka skolans presentation och bidra till skolandan. Samtidigt vill vi visa att man kan klä sig snyggt och bekvämt på samma gång.

“Vår affärside är att sälja moderna kaffekoppar med en unik design. Vi värnar också om att förbättra arbetsförhållanden för kaffeodlare och ska därmed skänka bort en andel av våra intäkter till fairtrade”.

“HelpBags säljer tygkassar till ungdomar och unga vuxna för att skapa medvetenhet om psykisk ohälsa. Genom en ekologisk och praktisk kasse så uppmärksammar vi organisationen Aldrig Ensam”.

“Vår affärside är att skapa och sälja tröjor till tonåringar och unga vuxna. Genom våra tröjor vill vi sprida budskapet om makt och att äga sig själv. Vi vill genom våra tröjor också att kunden blir mer självsäker och vågar vara sig själv. Vi erbjuder tröjor i en unisex modell för att erbjuda något som passar alla”.

“Stockpile UF vill bidra med smarta och enkla lösningar inom e-handel. Samtidigt har vi ett starkt förtroende på ungas kreativitet och innovationsförmåga. För att belysa nytänkandet hos flera tusentals UF-företag har vi därför skapat en etablerad webbshop som möjliggör det för dig som konsument att köpa produkter skapade av UF-företag från hela Sverige”.

“Värmekudden UF ska erbjuda kunderna en värmekudde av bra kvalité som är tillverkad av återvunnet tyg. Företaget ska bland annat använda sig av återvunnet bomullstyg och sy kuddarna i Sverige och på så sätt bidrar produkten till hållbar konsumtion och produktion. Företaget riktar in sig på målgruppen medelålders kvinnor i Nacka som lider av värk och som söker naturlig smärtlindring”.

“Med Know your tie bär du som medveten ungdom en högklassig accessoar i form av den sociala debattens viktigaste hårsnodd/armband designad med tre starka budskap för att uppmärksamma jämställdhet, hbtq och klimatförändringar.”

“Vår affärside är att göra om och skapa nytt liv i ovårdade och skadade fälgar. Fälgarna som vi renoverat ska vi sedan sälja vidare till ett schysst och bra pris. Detta gör vi för att underlätta för miljön då gamla och skadade fälgar oftast slängs ut i naturen istället för att återanvändas”.

“Med egen utrustning erbjuder Photography and moviemaking UF, fotografering och filmproduktion åt företag till ett rimligt pris”

Ingen Dans På Rosor UF erbjuder en podcast kring psykisk ohälsa med fokus på ätstörning, främst till yngre ungdomar. Detta i syfte att minska tabubelagda ämnen i samhället samt minska känslan av ensamhet.

Spicy Touch erbjuder exklusiva kryddboxar inspirerat från världens alla hörn. I boxen tillkommer passande recept för att erbjuda touch till din vardagsmat. Med vår produkt vill vi inspirera matintresserade till en unik kulturell smakupplevelse.

ChargeBand UF erbjuder en iphoneladdare som ett armband vilket underlättar en vanlig vardag för våra konsumenter genom att det blir lättare att bära med sig laddare till skolan och jobb

OneWallet UF förenklar vardagen med en praktisk plånbok som både är stilig, prisvärd och som dessutom är tillverkad i Sverige.

“Evidej UF erbjuder trendiga, vardagliga och handgjorda smycken av bra kvalité. Vi riktar oss till unga tjejer i Sverige som efterfrågar unika halsband för att lyfta sin klädsel.”

“PSP Uf erbjuder ett skärmskydd med integritet filter som ökar din säkerhet till bästa pris. Vi nischar in oss till företag med företagsmobiler som är i behov av en extra skyddsåtgärd. PSP UF minskar risken att känslig företagsinformation exponeras när mobilen används på offentliga platser. Det som skiljer PSP från konkurrenterna är att vi är väldigt lättillgängliga samt väldigt samarbetsvilliga som företag”.

“SmartVac riktar in sig på dig med en stressig vardag och ej har tid till att hålla ditt fordon rent. Vi erbjuder en portabel dammsugare som är lättanvänd och är skonsam för plånboken. Slipp åka till en tvättstation, spara tid, pengar och gör din vardag enklare med SmartVac”.

Sidan uppdaterades: