Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Festligt firande av 25-års jubilarer

Den 23 november firades medarbetare som arbetat i Nacka kommun i 25 år.

I går, den 23 november, samlades 39 medarbetare från Nacka kommun för att fira sina 25 år av dedikerat arbete i Nacka. Det festliga evenemanget ägde rum på Tornvillan, Hotel J i Nacka. Det bjöds på trerättersmiddag, tal från kommunstyrelsens ordförande Mats Gerdau och stadsdirektör Victor Kilén, samt underhållning för att hedra de betydelsefulla tjänstgöringsåren.

Musikaliska resor tillbaka till 1998

Kvällen inleddes med ett glatt mingel som övergick till tävlingen ”Så ska det låta”, där deltagarna fick testa sina kunskaper i låtar från 1998, samma år som de flesta började sin anställning i Nacka kommun. Under middagen framfördes också hits från samma epok. Jubilarerna själva delade med sig av anekdoter från sina 25 år i Nacka kommun. Berättelserna spände från hur annorlunda rekryteringsprocesserna såg ut, till de lärdomar som följer med att använda de olika verktyg som kommunen stöder sig på genom lagar och förordningar.

Bland jubilarerna fanns även de som slutat sin anställning i kommunen och valt att söka sig tillbaka till Nacka, både en och två gånger, kopplat till det stora ansvar, den frihet och de utvecklingsmöjligheter som de upplever att de har fått i Nacka.

presentkort_500x500.jpg

Utdelning av minnesgåvor

Under kvällen delade stadsdirektör Victor Kilén ut minnesgåvor till de hyllade medarbetarna, där gåvorna varierade från smycken och klockor till konstverk.

Sidan uppdaterades: