Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Brukarundersökning 2018

Under perioden 1 september till 31 oktober kommer årets nationella brukarundersökning inom funktionshinderområdet att pågå.

Enkäten är framtagen i samråd med kommuner, privata aktörer, forskare och brukare.

De områden som kommer att omfattas av undersökningen 2018 i Nacka är bostad med särskild service enligt LSS (gruppbostad och servicebostad) samt daglig verksamhet och boendestöd.

I Nacka har vi avtal med Origo group som genomför undersökningarna och sammanställer resultatet. De gör undersökningarna på plats på gruppbostäder, servicebostäder och i daglig verksamhet. Origo group kommer att kontakta alla anordnare/utförare för att boka in tider för att genomföra undersökningen. Undersökningen genomförs i intervjuform med bildstöd på surfplatta anpassat för målgruppen. Resultaten kommer att redovisas så att deltagaren garanteras anonymitet.

Boendestödskunder kommer att få enkäten hemskickad för att svara på med förfrankerade svarskuvert omkring den 1 september. Origo group ansvarar här för att scanna in enkäter och sammanställa resultatet.

Vi önskar ett högt deltagande i undersökningen för att kunna arbeta framåt med förbättringar för våra kunder. Som anordnare/utförare kan ni hjälpa till att motivera era kunder att delta i undersökningen. Ni som arbetar med boendestöd behöver påminna och stötta era kunder att fylla i och skicka in enkäterna.

Om ni har några frågor gällande undersökningen kan ni kontakta Elin Sylvan, planerare och utvecklare på kvalitet och stöd, omsorgsenheten på mail: elin.sylvan@nacka.se eller telefon: 08-718 92 53.

Sidan uppdaterades: