Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Emma Linnros - Sång, Rytmik och Anpassad undervisning

Emma Linnros Sång.jpg

Emma Linnros

Undervisar i Boo och Centrala Nacka

Utbildning

  • Singer-songwriterlinjen på Bollnäs Folkhögskola
  • Sång och rytmiklärarprogrammet, Kungliga Musikhögskolan Stockholm
  • Högskolekurs, Musik och hälsa, Kungliga Musikhögskolan Stockholm

Pedagogen

I mitt arbete som sång och rytmikpedagog drivs jag av nyfikenheten. Vilka är barnen, individerna jag musicerar med och vad kan vi skapa tillsammans?
Mitt mål med undervisningen är att vi alla lär oss något och känner oss trygga tillsammans så att vi kan låta kreativiteten flöda.

Jag brinner för att skapa förutsättningar för en utforskande, nyfiken och nyskapande relation till musiken. Driven av den egna lusten, inom ramarna som läraren sätter upp för lärandet, jag inspireras av citatet ”Snäva ramar, högt i tak”.

Lite mer om mig

Jag började som elevassistent på en särskola som 20-åring och kände direkt att det här vill jag jobba med, musik och barn. Jag har sett det som särskilt givande att arbeta med elever med särskilda behov, på grund av den aldrig sinande uppfinningsrikedom som krävs av läraren samt finns hos elevgruppen.
Mitt eget flitiga musicerande inom kulturskola och vidare till musikgymnasium och högre utbildningar skapade grogrunden för denna drivkraft att dela med mig av musiken.

Jag har även jobbat med att skapa och spela föreställningar för barn med multikonstnärliga uttryck såsom dans, drama, rytmik och musik.

En passion för mig är att skriva egen musik och det gör jag när jag får tid över. Ofta i Singer-songwriter genren men även musik till barnföreställningarna jag turnerat med, samt för körer jag lett.

Sidan uppdaterades: