Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Hantera kakor

När du besöker en webbplats kan den lagra eller hämta information i din webbläsare, främst i form av kakor (cookies). Den här informationen kan vara om dig, dina preferenser, eller din enhet och används mestadels för att webbplatsen ska fungerar som du förväntar dig.

Klicka på de olika kategorierna för att läsa mer och ändra våra standardinställningar. Att blockera vissa typer av kakor kan dock påverka din upplevelse av webbplatsen och de tjänster som vi kan erbjuda.

Mer information om kakor på nacka.se

Mer information om kakor hos Post- och telestyrelsen (PTS)

Anpassa inställningar

Nödvändiga kakor (krävs alltid)

Nödvändiga kakor används för grundläggande funktioner på webbplatsen. Webbplatsen fungerar inte korrekt utan dessa kakor och går därför inte att stänga av.

Funktionella kakor

Funktionella kakor används för att spara information om dina inställningar och val på webbplatsen. Om du väljer att inte godkänna dessa kan upplevelsen på vår webbplats försämras.

Kakor för statistik och prestanda

Ger oss information om hur vår webbplats används som gör att vi kan underhålla, driva och förbättra användarupplevelsen.

Innehåll från andra webbplatser (och deras eventuella kakor)

På nacka.se förekommer innehåll som ligger på andra servrar och som inte styrs av oss, exempelvis filmer från YouTube, kartor från Google och webbsändningar. Dessa tjänster kan använda kakor som vi inte styr över. Om du tackar nej kan den delen av innehållet inte visas.

Sidan uppdaterades: