Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Välkommen till Socialpsykiatrin

Inom Socialpsykiatrin finns olika former av stöd och service för dig med psykisk funktionsnedsättning.

Du kan ansöka om boendestöd för att vardagen skall fungera bättre och gruppbostad med särskild service. På träfflokalerna kan du träffa andra med erfarenhet av psykisk ohälsa och vara med på våra många aktiviteter. För dig mellan 18 och 35 år finns egna träffar och aktiviteter.

Du kan också få stöd och hjälp av en Case Manager, särskild resursperson, som är en tillgång i ditt nätverk med andra aktörer som myndighet och sjukvård. Du kan också ansöka om sysselsättning.

Socialpedagogiska stödinsatser har gemensamt att det egna boendet är i fokus för insatsen. Insatserna initieras av Socialtjänsten och kan inte sökas i form av bistånd.

AKTIVITETER SOMMAREN 2020

Aktivitetskalendern sommaren 2020 (PDF-dokument, 333 kB) ger dig direkt information om vilka aktiviteter som finns på träfflokalerna Café Lyktan och Träffpunkten och vad som är på gång just nu.

Du kan också anmäla dig till vår Kontaktlista för information via sms och mail.

Nyheter

Mötesplats Unga vuxnas planer för vårens träffar

För dig mellan 18 och 35 finns egna träffar och aktiviteter. Tisdagar ses vi på Café Lyktan mellan 17.00 och 20.00. Varannan torsdag har vi aktiviteter. För tillfället är aktiviteterna också på Café Lyktan. Så fort coronaläget lättar fortsätter vi med aktiviteter på stan. Vi bjuder alltid på nåt att äta och alla aktiviteter är gratis.

Tack för i år

Vi i Socialpsykiatrin vill tacka alla våra kunder och deltagare på träfflokalerna för året som gått och önska det bästa inför 2021.

Verksamhetschef

Elisabeth Emanuelsson Åberg
Verksamhetschef Socialpsykiatri
Adress: Smedjegatan 18 plan 5 (Sickla)
Epost: elisabeth.emanuelssonaberg@nacka.se
Telefon: 08-718 88 19

Träfflokaler

Café Lyktan
Paviljongvägen 5
08-718 91 86

Träffpunkten
Fisksätra Torg 13
08-718 84 87

Öppettider

Aktivitetskalendern Aktivitetskalendern våren 2020