Hoppa till innehåll
Planerat systemunderhåll av e-tjänster (Abou) den 1 april – e-tjänster är otillgängliga under onsdag förmiddag, förväntas vara klart kl 12.

Välkommen till Socialpsykiatrin

Inom Socialpsykiatrin finns olika former av stöd och service för dig med psykisk funktionsnedsättning.

Du kan ansöka om boendestöd för att vardagen skall fungera bättre och gruppbostad med särskild service. På träfflokalerna kan du träffa andra med erfarenhet av psykisk ohälsa och vara med på våra många aktiviteter. För dig mellan 18 och 35 år finns egna träffar och aktiviteter.

Du kan också få stöd och hjälp av en Case Manager, särskild resursperson, som är en tillgång i ditt nätverk med andra aktörer som myndighet och sjukvård. Du kan också ansöka om sysselsättning.

Socialpedagogiska stödinsatser har gemensamt att det egna boendet är i fokus för insatsen. Insatserna initieras av Socialtjänsten och kan inte sökas i form av bistånd.

AKTIVITETER VÅREN 2020

Aktivitetskalendern våren 2020 ger dig direkt information om vilka aktiviteter som finns på träfflokalerna Café Lyktan och Träffpunkten och vad som är på gång just nu. Det finns också riktade aktiviteter för dig mellan 18 och 35 år.

Du kan också anmäla dig till vår Kontaktlista för information via sms och mail.

Nyheter

Träfflokalerna och Mötesplats Unga vuxna stänger

Tills vidare kommer träfflokalerna att vara stängda. Aktiviteter för Unga vuxna ställs också in. Boendestödet fungerar dock som vanligt.

Sällskapscirkel om relationer och ensamhet

I vår bjuder vi in till sju samtalsträffar om relationer och ofrivillig ensamhet med början 19 mars. Träffarna vänder sig till dig som har erfarenhet av psykisk ohälsa.

Verksamhetschef

Elisabeth Emanuelsson Åberg
Verksamhetschef Socialpsykiatri
Epost: elisabeth.emanuelssonaberg@nacka.se
Telefon: 08-718 88 19

Träfflokaler

Café Lyktan
Paviljongvägen 5
08-718 91 86

Träffpunkten
Fisksätra Torg 13
08-718 84 87

Öppettider

Aktivitetskalendern Aktivitetskalendern våren 2020

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.