Hoppa till innehåll

Nyheter

Gillar du ost och vill smickra smaklökarna?

Ostprovarcirkeln Grynpipan bjuder in till en resa i ostens innersta väsen. Vi träffas varannan vecka och utforskar all världens ostar. Det kostar inget att vara med. Upptäckarlust räcker.

Kamratcirkel tema Hälsa

Nu startar vi upp träffar med hälsotema. Hälsa är både kropp och själ. Har du tankar och funderingar om vad som skulle kunna få dig att må bättre till kropp och själ?

Vad gör du i sommar?

Vill du ha sällskap kan du komma till oss. Träfflokalerna har öppet som vanligt och aktiviteterna spretar åt alla håll. För dig mellan 18 och 35 finns egna träffar. Sidan för nyhetsuppdateringar tar nu sommaruppehåll för att återkomma i höst. Spana in aktivitetskalendern istället - där finns mycket du kan göra i sommar!

Unga vuxna i Nacka Värmdö Posten

Nyligen gjordes ett reportage om vår mötesplats för unga vuxna. Vi vill bli fler och är jätteglada att vi uppmärksammades på detta sätt! Du kan också läsa om Case Manager för unga vuxna, Åsa Ullén.

Tankesmedja – forum för medskapande och synpunkter.

Tre gånger om året tar vi nya tag och planerar tillsammans sånt som rör träfflokaler, aktiviteter, grupper och studiecirklar. Onsdag 22 maj klockan 16.00 tänker och planerar vi tillsammans inför sommaren 2019.

Verksamhetschef

Elisabeth Emanuelsson Åberg
Verksamhetschef Socialpsykiatri
08-718 88 19

Träfflokaler

Café Lyktan
Paviljongvägen 5
08-718 91 86

Träffpunkten
Fisksätra Torg 13
08-718 84 87

Öppettider

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.