Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Familjemottagningen

Vill du stärka relationen till ditt barn eller ha stöd i ditt föräldraskap? Är ni ett par eller en familj som vill få det bättre i er relation? Har du och din familj bekymmer och behöver omfattande stöd över tid? Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Här hittar du oss

För föräldraskapsstöd och familjebehandling:
Familjemottagningen i Nacka
Adress: Curanten, Smedjegatan 18, plan 5, i Sickla
E-post: familjemottagningen@nacka.se
Telefon: 08-718 91 11

Välkommen till Familjemottagningen i Nacka

Familjemottagningen är en bred stödverksamhet som vänder sig till barn, unga, föräldrar och familjer. Vi erbjuder föräldraskapsstöd på service där barn och föräldrar kan få stöd både individuellt och i grupp. Familjerådgivningen är kommunens egna mottagning dit ni som par eller familj kan vända er för stöd. Familjemottagningen erbjuder också familjebehandling efter beslut från socialtjänsten. När det gäller familjerådgivning och familjebehandling är Familjemottagningen en av flera utförare inom kundvalet.

ÖPPET FÖRÄLDRASKAPSSTÖD

Vill du stärka relationen till ditt barn? Vill du ha stöd i ditt föräldraskap?

Familjemottagningens föräldraskapsstöd erbjuder barn, ungdomar och familjer kostnadsfria samtal med familjebehandlare. Vi har även stödgrupper för både barn och föräldrar. Vi tar gärna emot alla dina frågor, stora som små.

Läs mer om öppet föräldraskapsstöd här!

FAMILJERÅDGIVNINGEN, NACKA KOMMUN

Familjerådgivningen, Nacka kommun vänder sig till par eller vuxna familjemedlemmar som vill få det bättre i sin relation. Vi erbjuder stöd i att lyssna på och tala med varandra på ett bättre sätt samt förstå och acceptera sig själva och varandra.

Välkommen att kontakta oss om ni har samlevnadsproblem, relationssvårigheter och känslomässiga kriser som ni vill bearbeta.

Läs mer om Familjerådgivningen, Nacka kommun här!

FAMILJEBEHANDLING

Har du och din familj bekymmer och behöver omfattande stöd över tid?

Familjemottagningens familjebehandling vänder sig till dig och din familj som har fått ett biståndsbeslut från socialtjänsten. Vi utgår alltid från barnets behov och det innebär samtal med barnen och i de flesta fall hela familjen. Behandling kan genomföras i hemmet, i en särskild lokal eller på annan plats. Välkommen att kontakta oss så kan vi berätta mer om vad vi kan göra för att hjälpa dig och din familj.

Vänd dig till din socialsekreterare för mer information och ansökan.

Läs mer om familjebehandling här!

Sidan uppdaterades: