Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

ABC-föräldraträffar

Få saker är viktigare än relationen med våra barn. Idag vet vi att starka band mellan barn och föräldrar är den bästa grunden för en harmonisk uppväxt till trygga och självständiga individer som vuxna. Det är det ABCs gruppträffar handlar om.

Alla är vi experter på föräldraskap

Egentligen krävs ingen forskning för att övertyga oss om att bra relationer med våra barn är viktiga. Det vet vi redan. Däremot är det inte alltid så självklart hur man åstadkommer det. De flesta av oss föräldrar kan känna igen oss i vardagssituationer där relationerna sätts på prov.

Hur skapar vi harmoni kring matbordet? Hur undviker vi stressiga situationer? Hur kan vi förebygga konflikter? Hur får vi mer tid till härligt umgänge med våra barn? En sak är säker. Ingen förälder är ensam om dessa funderingar.

ABC vänder sig till föräldrar och nära anhöriga till barn i Nacka, i åldern 3-12 år.

Det här innehåller ABC (3-12) - föräldraträffar!

INTRESSERAD? GÖR EN INTRESSEANMÄLAN TILL HÖSTENS GRUPPER!

Vårens grupper är igång och några har redan hunnit avslutas. Nu startar planeringen för höstens ABC-grupper. Likt tidigare terminer kommer vi erbjuda grupper runt om i Nackas olika kommunområden. Under våren utökade vi antalet digitala grupper för att möta upp behovet från er föräldrar, vilket vi planerar att fortsätta med även till hösten.

Gör en intresseanmälan till kommande grupper här!

VILL DU VETA MER?

Kontakta Tina Lundin, samordnare föräldraskapsstöd, om du har frågor om ABC eller andra föräldragrupper, tina.lundin@nacka.se, telefon 08-718 98 77.

ABC föräldragrupp

Sidan uppdaterades: