Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Mer information

ABC-föräldraträffar

Få saker är viktigare än relationen med våra barn. Idag vet vi att starka band mellan barn och föräldrar är den bästa grunden för en harmonisk uppväxt till trygga och självständiga individer som vuxna. Det är det ABCs gruppträffar handlar om.

Alla är vi experter på föräldraskap

Egentligen krävs ingen forskning för att övertyga oss om att bra relationer med våra barn är viktiga. Det vet vi redan. Däremot är det inte alltid så självklart hur man åstadkommer det. De flesta av oss föräldrar kan känna igen oss i vardagssituationer där relationerna sätts på prov.

Hur skapar vi harmoni kring matbordet? Hur undviker vi stressiga situationer? Hur kan vi förebygga konflikter? Hur får vi mer tid till härligt umgänge med våra barn? En sak är säker. Ingen förälder är ensam om dessa funderingar.

ABC vänder sig till föräldrar och nära anhöriga till barn i Nacka, i åldern 3-12 år.

Det här innehåller en ABC-träff

INTRESSERAD? DAGS ATT ANMÄLA SIG!

Vi ser ett fortsatt stort intresse för våra omtyckta ABC-grupper. Med anledning av pandemin kommer vi starta upp vårterminen med att erbjuda digitala ABC-grupper. Från den omställning vi gjorde i höstas har vi goda erfarenheter av att hålla digitala föräldragrupper, såväl från gruppledarna som föräldrar. De studier som gjorts hittills visar också på samma goda effekter oavsett om man deltagit i en fysisk föräldragrupp eller en digital, vilket är glädjande.

Vi följer utvecklingen och om läget ändras kan det bli aktuellt att planera för och erbjuda någon enstaka fysisk grupp senare under våren.

Anmäl dig till vårens ABC-grupper

Om det för tillfället inte finns några ABC-grupper att anmäla sig till, eller om grupperna redan är fulltecknade eller att terminens grupper inte passar dig, en kan du göra en intresseanmälan till kommande grupper här!

VILL DU VETA MER?

Kontakta Tina Lundin, samordnare föräldraskapsstöd, om du har frågor om ABC eller andra föräldragrupper, tina.lundin@nacka.se, telefon 08-718 98 77.

ABC föräldragrupp

Sidan uppdaterades: