Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Onsdag den 29 mars genomför vi ett planerat underhållsarbete av flera av kommunens e-tjänster, vilket betyder att många e-tjänster inte kommer vara tillgängliga. Uppdateringen förväntas vara klar under dagen.

Pågående drifstörning telefoni, påverkar möjlighet att ta emot samtal

Läs mer...

ABC-föräldraträffar

Få saker är viktigare än relationen med våra barn. Idag vet vi att starka band mellan barn och föräldrar är den bästa grunden för en harmonisk uppväxt till trygga och självständiga individer som vuxna. Det är det gruppträffarna ABC (3-12 år) handlar om.

Alla är vi experter på föräldraskap

Egentligen krävs ingen forskning för att övertyga oss om att bra relationer med våra barn är viktiga. Det vet vi redan. Däremot är det inte alltid så självklart hur man åstadkommer det. De flesta av oss föräldrar kan känna igen oss i vardagssituationer där relationerna sätts på prov.

Hur skapar vi harmoni kring matbordet? Hur undviker vi stressiga situationer? Hur kan vi förebygga konflikter? Hur får vi mer tid till härligt umgänge med våra barn? En sak är säker. Ingen förälder är ensam om dessa funderingar.

ABC vänder sig till föräldrar och nära anhöriga till barn i Nacka, i åldern 3-12 år.

Det här innehåller ABC - föräldraträffar!

INTRESSERAD? DAGS ATT ANMÄLA SIG!

Intresset för våra föräldraträffar ABC (3–12 år) är stort, vilket vi tycker är jätteroligt. Vi fortsätter erbjuda grupper fysiskt på plats samt en digital grupp. Grupperna för våren kommer att erbjudas i Älta, Sicklaön (Järla och Saltsjö-Duvnäs), Saltsjöbaden (Fisksätra) och Saltsjö-Boo (Kummelnäs).

Anmäl dig här till vårens ABC (3-12 år) - föräldraträffar

Om det för tillfället inte finns några ABC-grupper att anmäla sig till, eller om gruppen/grupperna redan är fulltecknade eller att terminens grupper inte passar dig, då kan du göra en intresseanmälan till kommande grupper här!

VILL DU VETA MER?

Kontakta Tina Lundin, samordnare föräldraskapsstöd, om du har frågor om ABC (3-12 år) eller andra föräldragrupper, tina.lundin@nacka.se, telefon 08-718 98 77.

ABC föräldragrupp

Sidan uppdaterades: