Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Case Manager

Har du en psykisk funktionsnedsättning och kanske även ett missbruk? Har du en tuff livssituation och upplever att det är krångligt att hålla kontakten med olika myndigheter och vårdgivare? Då kan en särskild resursperson, en Case Manager, vara rätt stöd för dig.

Kontakta oss

Case Manager
Adress: Curanten, Smedjegatan 18, plan 5, i Sickla

Behövder du extra stöd i vardagen?

För dig som har en psykisk funktionsnedsättning eller neuropsykiatrisk funktionsvariation kanske i kombination med ett missbruk, och behöver stöd i vardagen erbjuder vi insatsen Case Manager, eller Särskild resursperson,

Case Manager kan översättas till vård- och stödsamordnare, vilket är vår huvudsakliga funktion. Vi har en gedigen erfarenhet av att stötta och lotsa utsatta människor i ofta krångliga myndighets- och vårdkontakter. Att i en pressad och kaotisk livssituation hålla reda på tider, kontakter och förväntningar från olika myndighets och vårdsammanhang kan helt enkelt bli för mycket. En Case Manager kan då bli den guide och det bollplank du behöver för att göra din situation mer hanterbar.

Case Manager för vuxna

Insatsen Case Manager finns för dig som har en psykisk funktionsnedsättning, kanske även missbruksproblematik, och behöver stöd i samverkan mellan myndighet, sjukvård och anhöriga.

Läs mer om Case Manager för vuxna här

Case manager för unga vuxna

Insatsen Case Manager som servicefunktion för unga vuxna erbjuds dig som är 18-30 år och behöver hjälp med information, råd eller vård- och stödsamordning. Stödet riktar sig till dig som är ung vuxen med psykisk ohälsa, beroendeproblematik, neuropsykiatrisk funktionsvariation eller flera svårigheter samtidigt.

Läs mer om Case Manager för unga vuxna här

Sidan uppdaterades: