Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...

Familjecentral och öppna förskolor

Familjecentralen och våra två öppna förskolor erbjuder småbarnsföräldrar alltifrån babymassage och hälsorådgivning till både individuella stödsamtal och föräldrastöd i grupp. Det kan handla om både stora och små frågor kring barn och föräldraskap. Välkommen till oss!

Här hittar du oss

Familjecentralen i Fisksätra
Fisksätra torg 20

Bryggan Råd & Stöd
Kurator/föräldrarådgivare
Telefon/sms: 08-718 77 28, 070-431 77 28

Öppna förskolan Fisksätra
Fisksätra torg 20
Telefon: 08-718 83 83

Öppna förskolan i Ektorp
Ugglevägen 21 c
Telefon: 08-718 79 77

Familjecentralen i Fisksätra

Familjecentralen i Fisksätra samarbetar Bryggan Råd & Stöd, Öppna förskolan Fisksätra, Barnavårdscentralen och Barnmorskemottagningen för att stärka blivande föräldrars, föräldrars och barns egna resurser. Vi erbjuder alltifrån babymassage och hälsorådgivning till föräldrastöd och stöd till barn. Familjecentralen ligger centralt belägen i Fisksätra, på Fisksätra torg. Barnmorskemottagningen finner du i Nacka forum. Familjecentralen är en samverkan mellan Nacka kommun och Region Stockholm.

Öppna förskolor

Är du hemmavarande förälder eller annan vuxen med barn i förskoleåldern och söker en öppen mötesplats tillsammans med andra? På öppna förskolan i Fisksätra, som är en del av Familjecentralen, och öppna förskolan i Ektorp kan du och ditt barn lära känna andra barn och vuxna, trivas och ha roligt, inspireras och lära av varandra i en pedagogisk miljö med utbildad personal.

Sidan uppdaterades: