Hoppa till innehåll
  • Vår personal!

    I Nacka musikskola arbetar ett 60-tal lärare runt om i kommunen. Klicka på fliken "Om oss" för att se vilka instrument och i vilket område vi arbetar i. Välkommen in och se och läs!

Aktuellt från Nacka musikskola

Nacka musikskola till Island

Den 8 februari åker 15 ungdomar från Nacka musikskola till Island för att spela i den sista av Viking barokk-projektets stora konserter. Tidigare under hösten och vintern har vi i Nacka musikskola tillsammans med Solna kulturskola haft konserter i Oslo, Helsingfors och Stockholm. Tillsammans med ungdomar från de nordiska länderna bildar vi en orkester på ca 270 ungdomar. Nu önskar vi alla resande lycka till med konserten i Reykjavik!

Nacka musikskola samlar in pengar till Rädda barnen och Musikhjälpen

Under december månad har Nacka musikskolas elever samlat in pengar till olika välgörande ändamål. På julkonserten i Uppenbarelsekyrkan samlades 4270 kr till Rädda barnens katastroffond. I Nacka forum gjordes 6 konserter med våra celloelever. Där samlades in pengar till musikhjälpen. Tack alla duktiga elever!

Återlämning av instrument

Nacka musikskola påminner om att du som slutar (eller redan slutat) i vår verksamhet behöver lämna tillbaka ditt hyrda instrument till instrumentförrådet på musikskolans expedition, Griffelvägen 15 (bredvid Nacka aula).

Platser lediga i kören Nacka Unga Röster

Går du i åk 4 - 6 och vill sjunga i kör? Till våren finns det lediga platser i vår kör Nacka Unga Röster! Vi repeterar måndagar kl 16.20 - 17.50 Lilla Aulan, Nacka Musik- och Konferenscentrum.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.