Hoppa till innehåll
 • Nacka musikskola önskar Glad Påsk!

  Vi fortsätter undervisningen tisdag 14 april.

 • INSTRUMENTFÖRRÅDET ÄR STÄNGT.

  Vi öppnar igen v.16 (tisdag 14 april)

 • Nackas största musikskola - mängder med möjligheter!

  Vi erbjuder en stor variation av ämneskurser, ensembler, orkestrar och körer. Du får medverka i olika projekt, träffa andra barn och ungdomar från andra kommuner och länder.

  Anmäl dig här!

Aktuellt från Nacka musikskola

Information angående Nacka musikskolas undervisning

Regeringen beslutade den 27 mars 2020 att stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer. Det innebär att konsertverksamheten och undervisning med större grupper påverkas.

Information om vår konsertverksamhet i Nacka aula angående Coronaviruset

Regeringen beslutade den 11 mars 2020 att stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer. Det innebär att konsertverksamheten i Nacka aula påverkas.

3-kampen avgjord. Grattis Sigfridsborgsskolan!

2020 år vinnare av Nacka musikskolas musiktävling är Sigfridsborgsskolan. Stort grattis! Det blev en rafflande avslutning, där Sigfridsborgsskolan tog hem segern med ett poäng. I finalen deltog även Älta skola, Järla skola och Igelboda skola. Tack alla duktiga tävlande lag!

Nacka musikskola i P4 Stockholm

I morse var Catharina Grunér Kronqvist gäst i Morgon i P4 Stockholm för att berätta om den nya satsningen på musik för barn och unga i Fisksätra. Lyssna på intervjun här!

Mitt Nacka

 • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.