Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Edita Sääf - Piano och Sång

Edita Sääf Piano.jpg

Edita Sääf

Undervisar i centrala Nacka och Boo

Utbildning

  • Litauiska Musik och Teaterakademin, Vilnius, 5 år i piano- och musikstudier. Utbildning inom klassisk piano med kvalifikationer som pianopedagog och kammarensemble musiker. Kurser i musikpedagogik, musikteori, kammarensemble, ackompanjemang, klassisk sång, kör, dirigering.
  • Litauiska Musik och Teaterakademin, 1 års kurs i operasång
  • J.Tallat-Kelpsa musikkonservatorium, Vilnius, 4 år i sångstudier i pop och jazz.

Pedagogen

Engagerad och tålmodig piano- och sångpedagog, sångare ochlåtskrivare med kreativ ådra och passion för musik, människor och kultur. Under min musikkarriär har jag undervisat elever i olika nivåer och ambitioner. Jag har undervisat i både klassisk musik och pop/jazz, notläsning, improvisation och även harmoni för bättre musikförståelse.

Jag tror starkt på personlig utveckling när det gäller både mina elever och mig själv. Varje elev är unik och bidrar med något nytt även i min utveckling som lärare. Min undervisning är alltid individuellt anpassad för varje person, då jag älskar att hjälpa mina piano- och sångelever att utvecklas utifrån där de är. Sist men inte minst, det är viktigt att ha kul när man spelar eller sjunger!

Lite mer om mig

Musiken är alltid nära mig. Vid sidan av min undervisningen har jag haft konserter, inspelningar och olika musikprojekt som sångerska och låtskrivare i Sverige, Litauen, Tyskland och USA.
Jag tycker det är roligt att stå på scen!

Sidan uppdaterades: