Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Förbättrad översikt över elev

Vårdnadshavare och elever har nu möjlighet att se en samlad lista över alla ämnesomdömen som har publicerats för eleven.

När du som elev eller vårdnadshavare öppnar boxen för Bedömning kommer ni se en översikt över de ämnesomdömen skolan valt att publicera. De ämnen som är bedömda visas med sin markering mot respektive nivå. Här visar vi hur det ser ut på en datorskärm men självklart är den anpassad att fungera optimalt även i mobilvy, både via webbläsare och appen.

Precis som tidigare kan man via boxen för Bedömning se de bedömningar skolan valt att publicera gällande matriser, planeringar eller uppgifter samt om skolan valt att publicera betyg eller den gamla omdömesblanketten. Vi har möblerat om lite i boxen så navigering mellan dessa olika områden sker via egna flikar istället. Den nya översikten blir det första man ser.

OBS! Översikten visas endast för årskurs 1-9, det vill säga ej för elever i förskoleklass.

När du klickar på respektive ämnesrad från översikten över ämnesomdömen så kan du även se information om progression i ämnet samt publicerade kommentarer och bifogade filer.

Sidan uppdaterades: