Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nackas kommunala skolor

Välkommen till Nackas kommunala skolor och förskolor

Nackas kommunala skolor och förskolor utbildar barn och elever från förskola till skola och gymnasium. Vår målsättning är att ta fram den maximala potentialen hos varje elev och vi når goda resultat genom våra fantastiska medarbetare. Tydlig ledning, engagerade medarbetare, lärande nätverk och en gemensam kultur är viktiga delar i vår organisation. Vår Barn och elevhälsa är nära knuten till våra skolor och förskolor.

Nytt om Nackas kommunala skolor och förskolor

Rektorer från Sydkorea besöker Nackas kommunala skolor!

Den 25–27 oktober besöker 20 biträdande rektorer från Sydkorea Nackas kommunala skolor. Rektorerna kommer från Gyeongsangnam Province Office of Education (GOE).

Nackas kommunala skolor sätter lärmiljön i fokus

Den 17–20 oktober får Nackas kommunala skolor och förskolor besök av Peter C Lippman som är en arkitekt, skoldesigner och lärmiljöforskare verksam i Australien. På programmet står praktiska workshops i klassrum, föreläsningar, rundvandringar och rådgivning kring nybyggnation av skolor.

Shaju Kohinoor är ny rektor för Skuru-Duvnäs rektorsområde

Nackas kommunala skolor och förskolor välkomnar Shaju Kohinoor till tjänsten som rektor för Skuru-Duvnäs rektorsområde. Som rektor för rektorsområdet blir han strategiskt ansvarig för den pedagogiska utvecklingen i fyra skolor och fem förskolor. Hur känns det inför det nya jobbet?