Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nackas kommunala skolor

Välkommen till Nackas kommunala skolor och förskolor!

Nackas kommunala skolor och förskolor utbildar barn och elever hela vägen från förskola och grundskola till gymnasium. Vår målsättning är att ta fram den maximala potentialen hos varje elev och vi når goda resultat tack vare våra fantastiska medarbetare. Tydlig ledning, engagerade medarbetare, lärande nätverk och gemensamma mål är viktiga delar i vår organisation. Vår Barn- och elevhälsa är nära knuten till våra skolor och förskolor.

Kompetenskalender för våra skolor och förskolor

Kurs: TAKK tecken som stöd, steg 2

Kurs: TAKK tecken som stöd, steg 2

  • 15:00 - 16:30
  • Telefonstigen 2, Barn- och elevhälsans lokaler

Nytt om Nackas kommunala skolor och förskolor

Nu är Nackas nya resursskolor invigda!

I augusti öppnade Nackas kommunala skolor sina första resursskolor. Den 15 september var det högtidlig invigning av Myrsjö resursskola och igår den 21 september klipptes det symboliska bandet på Skuru-Duvnäs resursskola.

Elever från Sydkorea besökte Nacka gymnasium

Idag hade Nacka gymnasium besök av fyra elever och två lärare från CB Science Highschool i Sydkorea. De deltog på lektioner i fysik, samhälle, kemi och biologi. Dessutom höll de presentationer och eleverna ställde frågor till varandra. Elever och lärare från Sydkorea är överens: eleverna verkar lyckligare i Sverige!

Nu inviger vi nybyggda Stavsborgsskolan

Efter drygt två års väntan har Stavsborgsskolans elever äntligen flyttat in i sin helt nybyggda skola. Den 12 september klockan 10.00 är det officiell invigning av skolan.