Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter om Pulsen combine

Här hittar du som är anordnare eller utförare nyheter om Pulsen combine. Du kan prenumerera på nyheter så att du inte missar något. Klicka på den gröna knappen FÖLJ NYHETERNA till höger på sidan och välj hur du vill ta emot notiserna.

Driftstörning Combine - åtgärdad

Leverantören har åtgärdat driftstörningen rörande Combine och systemet är åter i drift.

Driftstörning Combine

Det pågår just nu en driftstörning i Combine. Driftstörningen orsakar att det inte går att logga in eller arbeta i systemet. Leverantören arbetar för att skyndsamt åtgärda driftstörningen. Vi återkommer med besked när systemet återigen är drift.

Information om klientmiljö i Combine 1.35

Sedan senaste uppdateringen av Combine till version 1.35 så är Combine inte längre beroende av Silverlight för att kunna köra Classic. Detta innebär alltså att fristående datorer inte behöver installera Silverlight och Registerfil längre och datorer kopplade till en domän behöver inte hantera programmet. Ni kan läsa mer om klientmiljön och rekommendationer på vår sida "Inloggning och behörigheter till Pulsen Combine".

Underhållsarbete på Nackas inloggningsplattform

Ett planerat underhållsarbete på Nackas inloggningsplattform (IDP) kommer att genomföras tisdagen den 27/6 kl. 18:00-20:00.

Viktig information om kommande gallring av inaktiva användare

Den 10 april kommer vi att utföra en gallring av samtliga användare som inte har loggat i Combine under de senaste två månaderna. Detta innebär att användarens behörighet då blir inaktiverad och användaren kommer inte att kunna logga in i Combine längre. Om er verksamhet har kännedom om personal som inte har loggat in i systemet under denna period men som ska ha kvar sin behörighet, vänligen meddela Combinesupporten på Servicecenter om vilka användare detta berör senast 7 april. Ni når Servicecenter via E-post på service@nacka.se, eller via telefon på nummer 08-718 92 50.

Visar 5 av 51 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: