Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

Nyheter om Pulsen combine

Här hittar du som är anordnare eller utförare nyheter om Pulsen combine. Du kan prenumerera på nyheter så att du inte missar något. Klicka på den gröna knappen FÖLJ NYHETERNA till höger på sidan och välj hur du vill ta emot notiserna.

Viktigt! Ny uppdatering av Combine, release 1.31

Nu på tisdag 30 november kommer en ny release i Combine, uppdateringen kommer att ske klockan 19:00 - 22:00. Gå till denna nyhet på nacka.se för att ta del av en kortfattad beskrivning av vad denna release innebär. Tex kommer ni from nu att bekräfta även avbeställningar samt planera och verkställa insatser enbart i Nya Combine. På www.nacka.se/combine kan ni hitta uppdaterade lathundar och även nyinspelade filmer kring detta. Vid behov av support är ni välkomna att kontakta Nacka servicecenter på service@nacka.se

Uppgradering av Nackas inloggningsportal 7:e oktober

Nacka kommuns inloggningsplattform uppgraderas idag den 7:e oktober 16:00-22:00. Det kommer under denna tid att förekomma driftstörningar till och från.

Ny release i Combine 11 maj

Nu på tisdag 11 maj kommer en ny release i Combine, uppdateringen kommer att ske klockan 19:00 - 22:00. Numer söker man enbart kund i nya Combine. Det innebär även ett nytt sätt att öppna uppdragsvyn och brukarvyn. Se mer i filmen från Pulsen: https://guider.nu/pulsen/1059.guide?jumpToGuideID=1160

Viktig information om kommande gallring av inaktiva användare

Den 15 mars kommer vi att utföra en gallring av samtliga användare som inte har loggat i Combine under dom senaste två månaderna. Detta innebär att användarens behörighet då blir inaktiverad och användaren kommer inte att kunna logga in i Combine längre. Om er verksamhet har kännedom om personal som inte har loggat in i systemet under denna period men som ska ha kvar sin behörighet, vänligen meddela Combinesupporten på Servicecenter om vilka användare detta berör. Ni når Servicecenter via E-post på service@nacka.se, eller via telefon på nummer 08-718 9250.

Visar 5 av 42 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: