Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter om Pulsen combine

Här hittar du som är anordnare eller utförare nyheter om Pulsen combine. Du kan prenumerera på nyheter så att du inte missar något. Klicka på den gröna knappen FÖLJ NYHETERNA till höger på sidan och välj hur du vill ta emot notiserna.

Utmaningar att logga in i Combine - löst

Leverantören har nu åtgärdat inloggningsproblemet till Combine, det ska nu gå att logga in igen.

Ny release i Combine 11 maj

Nu på tisdag 11 maj kommer en ny release i Combine, uppdateringen kommer att ske klockan 19:00 - 22:00. Numer söker man enbart kund i nya Combine. Det innebär även ett nytt sätt att öppna uppdragsvyn och brukarvyn. Se mer i filmen från Pulsen: https://guider.nu/pulsen/1059.guide?jumpToGuideID=1160

Viktig information om kommande gallring av inaktiva användare

Den 15 mars kommer vi att utföra en gallring av samtliga användare som inte har loggat i Combine under dom senaste två månaderna. Detta innebär att användarens behörighet då blir inaktiverad och användaren kommer inte att kunna logga in i Combine längre. Om er verksamhet har kännedom om personal som inte har loggat in i systemet under denna period men som ska ha kvar sin behörighet, vänligen meddela Combinesupporten på Servicecenter om vilka användare detta berör. Ni når Servicecenter via E-post på service@nacka.se, eller via telefon på nummer 08-718 9250.

Information gällande Combine och Phoniro

Denna information är riktad till er som använder Combine tillsammans med återrapporteringssystemet Phoniro. I nya Combine när ni planerar insatser i vyn Inkomna uppdrag sänds insatserna till Phoniro. Det kan då dröja cirka 10 minuter innan insatsen syns i Phoniro. Det beror på att insatser i nya Combine sänds över med jämna mellanrum, och inte som i Combine Classic, där de sänds över direkt.

Ny uppdatering av Combine, Release 1.27

Den 16 februari 2021 kl. 19.00 uppdateras Combine till release 1.27. Uppdateringen tar ca 40 min och under uppdateringen kommer ni inte kunna logga in i Combine. Uppdateringen innebär en del förändringar i Combine och det är även viktigt att ha rätt version av webbläsaren Edge Chromium för att Combine ska fungera optimalt. Vänligen klicka på "Läs mer" för att ta del av viktig information om uppdateringen.

Visar 5 av 40 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: