Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter om Pulsen combine

Här hittar du som är anordnare eller utförare nyheter om Pulsen combine. Du kan prenumerera på nyheter så att du inte missar något. Klicka på den gröna knappen FÖLJ NYHETERNA till höger på sidan och välj hur du vill ta emot notiserna.

Beställningsformulär avseende beställning av digitala dörrlås

Beställningsformulär avseende beställning av digitala dörrlås, nedmontering av digitala lås, beställning av batteri till digitala lås samt felanmälan av digitala dörrlås/portlås Nu kan ni som hemstjänstanordnare göra beställning av digitala dörrlås via formulär på nacka.se. På hemsidan kommer ni även kunna beställa nedmontering av lås, beställa batteri till dörrlås samt felanmäla dörrar/portar.

Driftstörning Combine - åtgärdad

Leverantören har åtgärdat driftstörningen rörande Combine och systemet är åter i drift.

Driftstörning Combine

Det pågår just nu en driftstörning i Combine. Driftstörningen orsakar att det inte går att logga in eller arbeta i systemet. Leverantören arbetar för att skyndsamt åtgärda driftstörningen. Vi återkommer med besked när systemet återigen är drift.

Information om klientmiljö i Combine 1.35

Sedan senaste uppdateringen av Combine till version 1.35 så är Combine inte längre beroende av Silverlight för att kunna köra Classic. Detta innebär alltså att fristående datorer inte behöver installera Silverlight och Registerfil längre och datorer kopplade till en domän behöver inte hantera programmet. Ni kan läsa mer om klientmiljön och rekommendationer på vår sida "Inloggning och behörigheter till Pulsen Combine".

Underhållsarbete på Nackas inloggningsplattform

Ett planerat underhållsarbete på Nackas inloggningsplattform (IDP) kommer att genomföras tisdagen den 27/6 kl. 18:00-20:00.

Visar 5 av 52 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: