Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...

En god nyhet

Nu inför vi två valbara maträtter till lunch och middag

Från måndag 1 april börjar Nacka seniorcenter servera två olika maträtter till både lunch och middag, varje dag. Det betyder ökad valfrihet och större möjlighet för våra kunder att få äta de rätter som de tycker bäst om.

Varje måndag kommer personalen att fråga var och en vad de vill äta nästkommande vecka och fylla i en beställning. Denna framförhållning är nödvändig för att vi ska kunna planera inköp och tillagning på bästa sätt. Kockarna inom Nacka seniorcenter har tillsammans tagit fram en mångsidig meny med fantastiska rätter som vi vet att många tycker om. Menyn är som grund gemensam för alla seniorcenter, men varje kock har också visst utrymme att kunna göra egna lokala anpassningar.

- Vi är glada över denna utveckling och ser det som ett lyft att nu kunna ge våra kunder större möjlighet att välja vilken mat de vill ha, säger Caroline Kumhala, mat- och måltidsansvarig för Nacka seniorcenter och verksamhetschef på Nacka seniorcenter Älta.

- Maten och själva måltidsmiljön är det som, näst efter trygghet, anges vara den viktigaste kvalitetsaspekten i den nationella brukarundersökning som Socialstyrelsen gör bland äldre. Det är ett prioriterat område som vi arbetar mycket med inom Nacka seniorcenter och införandet av två maträtter är en del i ett pågående utvecklingsarbete. Parallellt jobbar vi bland annat med att se över själva måltidsmiljön på alla seniorcenter, något vi kommer att kunna berätta mer om längre fram.

Vi hoppas att maten ska smaka!

Sidan uppdaterades: