Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Dagverksamhet

Dagverksamheten riktar sig till dig över 65 år som bor i eget boende. Här kan du träffa befintliga och nya bekantskaper och delta i olika  aktiviteter som stärker både kropp och sinne. Vi erbjuder dagverksamhet med social inriktning och med inriktning mot demenssjukdom.

Gemenskap och aktivitet

Dagverksamhet finns på tre av våra seniorcenter. Verksamheten på Sjötäppan och Ektorp vänder sig till personer med demenssjukdom och på Sofiero finns både verksamhet med social inriktning och med inriktning mot demens. Gemensamt för alla är att vi erbjuder en blandning av social samvaro och olika slags aktiviteter som utgår från våra kunders önskemål och intressen.

Vem kan delta i dagverksamhet?

För att delta i dagverksamhet behövs ett biståndsbeslut. Om du är intresserad och vill veta mer vänder du dig till kommunens biståndshandläggare, som utreder behov och fattar beslut om dagverksamhet. För mer information läs här.

Om du undrar hur det är att delta i någon av våra dagverksamheter är du alltid välkommen att besöka oss, men hör av dig innan så att vi har tid att göra det bästa av ditt besök. Du kan även ta del av en av våra kunders berättelse, här beskriver Maud hur hennes dagar på dagverksamheten Sjösala ser ut.

Sidan uppdaterades: