Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Fin utmärkelse till verksamhetschef Katarina Centerdal

Vid Nacka kommuns årliga utdelning av utmärkelser till chefer som gjort enastående insatser gick en av fem kategorier denna gång till Katarina Centerdal som ”Årets chef”. Den mycket fina motiveringen säger allt.

Årets chef 2020

Katarina Centerdal, verksamhetschef Nacka seniorcenter Sjötäppan

katarinac 300x300.jpg”Katarina Centerdal har styrt upp och utvecklat NSC Sjötäppan till ett mycket välrenommerat boende med strålande resultat inom alla områden och med högst kundnöjdhet av alla seniorcenter. Under pandemiåret 2020 har Katarina dessutom klarat den oerhört tuffa utmaningen att driva ett seniorcenter med budget i balans.

Under Katarinas ledning har NSC Sjötäppan utvecklats till ett populärt seniorcenter med starkt söktryck. Hon har metodiskt byggt upp en verksamhet där alla medarbetare har tydligt fokus på de äldre. Som första seniorcenter i Nacka blev NCS Sjötäppan stjärnmärkt för sitt arbete med demenssjukdom. Boendet ligger även i framkant för att med nya grepp skapa goda sociala sammanhang för de äldre.

Katarina är en modig, uthållig och kreativ ledare som utvecklat NSC Sjötäppan till en välskött verksamhet med mycket hög kvalitet."

Katarina Centerdal erhåller 30 000 kronor som en engångsbelöning.

Stort grattis!

Sidan uppdaterades: