Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Mer information

Dagverksamheten har öppnat!

Återöppnande av dagverksamheten Sjösala, på Nacka Seniorcenter Sjötäppan

I måndag slog vi äntligen upp portarna till Sjösala, dagverksamheten på Sjötäppan igen, efter en lång tids uppehåll på grund av Covid-19 pandemin. Vår allra högsta prioritet är kundernas trygghet, säkerhet och hälsa. Vi har därför anpassat dagverksamheten med begränsat antal besökare, stora bord för att öka avståndet och fler utomhusaktiviteter.

Dagen bjöd vi på soligt väder vilket gav ett strålande tillfälle för oss att kunna börja odla i våra växthus. Starka armar körde vant skottkärran med jord och potatisen fick komma ner i jorden.

På onsdagen fick vi besök av Karin Teljstedt, ordförande för äldrenämnden, tillsammans med Nacka Värmdöposten. De ville besöka oss och vara med och fira nu när vi öppnat upp igen. De ville se hur vi planerat och iordningställt för en Covid- 19 säker dagverksamhet. Det var en lyckad dag för dagens 2 gäster, som fick extra uppmärksamhet av lokalpolitiker och tidningen.

Foto: Sofia Mesfun Undersköterska

Sidan uppdaterades: