Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Så har snart ett helt år till passerat. Ett år med fantastiska möten med kunder och närstående och medarbetare. Ett år av lärande och insikter, och ett år av gemenskap, glädje och framåtanda.

Vi befinner oss i en tid av förändring och osäkerhet. Året bjöd på en hel del oro kring ökade priser, krig som kommer närmare och politik som speglar vår vardag på jobbet och privat. Men en sak är säkert, tillsammans med alla som bor på Sjötäppan, närstående och medarbetarna blir min vardag mycket ljusare, lugnare och tryggare.

Vi är en organisation med hög kvalitet och god leverans av omsorg. Vi har höga siffror i både kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet! Vi levererar på otroligt hög nivå och bara det bästa är gott nog för oss! Vi fortsätter sträva framåt och efterfrågar och välkomnar alla synpunkter och klagomål! Med hjälp av klagomål drivs jobbet framåt. Tack för alla som bidragit till vår utveckling.

Så slutade året med en lite annorlunda utmaning. Tv:n slutade fungera och inga kanaler gick att visa. Inte visste jag att Tv:n är så otroligt viktig för så många, en trygghet, ett sällskap och en vana. Till sist fick vi hit en tekniker som en närstående tipsade om, som bytte ut förstärkaren och julen är räddad! Det blir Kalle Anka!

Vi önskar Er en god Jul och ett riktigt gott nytt år.

Ledningen på Sjötäppan

imageqdvzx.png

Sidan uppdaterades: