Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter

Här kan du läsa om vad som händer i Socialpsykiatrin. Du hittar tider och platser för aktiviteter som finns listade i aktivitetskalendern. Här kan du också hitta information om spontana infall om hur det gick till när vi var ute på det ena och det andra.

Julshopping i Skärholmen torsdag 1 december

Nu har du chansen att fynda på secondhand och handla mat till bra pris. En liten julklapp eller nåt gott att bunkra inför julen? Häng med till Skärholmens centrum.

Tankesmedja inför våren 2023

Var med och planera för våren och föreslå vad du vill hitta på. Måndag 5 december klockan 14.00 träffas vi på någon av träfflokalerna. Vi kopplar ihop oss via Teams så vi kan prata med de som är på den andra lokalen.

Snökaoset måndag 21 november gör att du istället för hembesök erbjuds stödsamtal via telefon

Snöfallet gör det svårt för boendestödjarna att ses på plats. Alla som planerat träffa sin boendestödjare idag kommer istället att bli kontaktade via telefon för stödsamtal.

Baka eget tunnbröd i vedeldad ugn

Måndag 21 november far vi iväg och provar på att baka eget tunnbröd enligt gammal svensk tradition. Bagarstugan har vedeldad ugn och alla traditionella redskap som använts sen generationer tillbaka. Välkommen på en heldagsutflykt och lär i praktiken hur en bakade förr.

Bio onsdag 16 november

Onsdag 16 november är det dags igen. Du väljer själv vilken film du vill se.

Visar 5 av 229 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: