Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu kan det vara svårt att nå oss per epost, kontakta gärna kommunen via 087188000 eller vår chatt

Den 29/6 klockan 19:00-20:30 pågår underhållsarbeten på Nackas inloggningsplattform. Det kommer under denna tid göra så att inloggningen till många av våra e-tjänster inte fungerar.

Nyheter

Här kan du läsa om vad som händer i Socialpsykiatrin. Du hittar tider och platser för aktiviteter som finns listade i aktivitetskalendern. Här kan du också hitta information om spontana infall om hur det gick till när vi var ute på det ena och det andra.

Vi åker till Skansen

Tisdag 28/6 möts kl 10 på Slussen torget vid Pressbyrån. Vi åker buss och Spårvagn till Djurgården.

Bästa tänkbara boendestöd

Hösten 2021 skickade Socialpsykiatrin ut en enkät med frågor om vad ni tyckte om att ha boendestöd från oss. Här får du veta vilka svar vi fick. Vill vill veta mer om hur vi kan bli bättre.

Midsommarfirande vid Boo brygga torsdag 23 juni

Succén från förra året går i repris. Torsdag 23 juni klockan 13.00 samlas vi vid Boo brygga för traditionell midsommarlunch. Sill, potatis gräddfil och jordgubbar är hörnpelarna i firandet, resten är grädde på moset.

Utflykt till Vaxholm måndag 20 juni

Via Värmdö tar vi bilfärjan till Vaxholm. Där strosar vi längs strandpromenaden med utsikt över kastellet och besöker de charmiga kvarteren i stadens centrum. Det kostar inget att komma med. Fikat bjuder vi på.

Aktivitetskalendern sommaren 2022 är här

Vill du ha sällskap att njuta av sommaren så kolla in Aktivitetskalendern. Här finns massor att välja mellan, alltifrån boule och grillutflykter till heldagar i skärgården.

Visar 5 av 182 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: