Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter

Här kan du läsa om vad som händer i Socialpsykiatrin. Du hittar tider och platser för aktiviteter som finns listade i aktivitetskalendern. Här kan du också hitta information om spontana infall om hur det gick till när vi var ute på det ena och det andra.

Varva ner och stilla sinne och kropp i vardagen. Torsdag 7 mars för dig mellan 18 och 35 på Café Lyktan

När kroppen eller hjärnan går på högvarv är det bra att kunna varva ner. Prova på hur en kan stressa ner och fokusera på nuet. Enkla tips på övningar att använda på egen hand.

Kom med till Paradox Museum onsdag 6 mars. Årets konst-igaste upplevelse.

På Paradox är allt knasigt, men ändå helt verkligt. Kliv in i ett rum av förvrängd verklighet och synvillor. Att ha kameran laddad är ett hett tips.

Spel på Tolv måndag 26 februari

På Tolv finns många spelaktiviteter att välja mellan. Minigolf, bowling och shuffleboard är några av dem. Vilken lockar dig mest?

Aktiviteter våren 2024

Vårens aktivitetskalender är här. Deltagare på träfflokalerna har som vanligt haft många idéer om vad vi ska hitta på fram till juni. Unga vuxna 18 till 35 har egna aktiviteter varannan torsdag, men är lika välkomna att delta i aktiviteter som är för alla. Kika och se vad du tycker verkar kul.

Shoppingtur till Mölnvik onsdag 21 februari

Behöver du fylla på förråden? I Mölnvik hittar du lågprisbutiker, second hand och det mesta annat i shoppingväg. Åk med i vår buss så får du sällskap.

Visar 5 av 307 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: