Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter

Här kan du läsa om vad som händer i Socialpsykiatrin. Du hittar tider och platser för aktiviteter som finns listade i aktivitetskalendern. Här kan du också hitta information om spontana infall om hur det gick till när vi var ute på det ena och det andra.

Orminge Karneval 2023

Varje försommar sen 1980 är Orminge Karneval nackas största kulturevent. Karnevalen ordnas av Boo Folkets Hus som återuppstått som fågel Fenix ur askan efter eldsvådan 2020. Gör sällskap med oss och kolla vad som händer.

Dagskryssning till Mariehamn

Den 15:e juni är du välkommen att åka med på Viking Grace.

Utflykt till Värmdös Blå Lagun måndag 15 maj

Söderhavet är fjärran. Följ med till Blå Lagunen på Värmdö istället. Måndag 15 maj packar vi fikakorgen för en stunds semester vid turkosblått vatten.

Sommarläger på Gålö 2023

Våren går fort och sommaren är snart här. Vad tror du om att åka på läger? På sommarens Gålöläger finns möjlighet att stanna hela veckan eller vara där några dagar. Årets datum är 14 till 18 augusti.

Välkommen på vårfest tisdag 25 april

Det bjuds på bubbel med snacks, nåt riktigt gott att äta och fika på det. Har vi tur bjuds det på levande musik. Festen är på Café Lyktan och ridån går upp 13.00 och vi fortsätter fram till 16.45.

Visar 5 av 262 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: