Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter

Här kan du läsa om vad som händer i Socialpsykiatrin. Du hittar tider och platser för aktiviteter som finns listade i aktivitetskalendern. Här kan du också hitta information om spontana infall om hur det gick till när vi var ute på det ena och det andra.

Midsommarfirande vid Boo brygga

Onsdag 19 juni klockan 13.30 samlas vi vid Boo brygga för traditionell midsommarlunch. Sill, potatis, gräddfil och jordgubbar är hörnpelarna i firandet, resten är grädde på moset.

Nya öppettider på träfflokalerna från första juni

Fredagar från första juni ändrar vi öppettiderna på Träffpunkten och Café Lyktan. De nya öppettiderna på fredagar är Café Lyktan 11.00 till 13.00 och Träffpunkten 13.45 till 16.15. Det kommer att serveras räkmackor på båda lokalerna. Hör gärna av dig till träfflokalerna om du vill beställa räkmacka.

Besök Bergianska trädgården onsdag 29 maj

Åk med oss till Bergianska nu när naturen är som frodigast. Andas ut och ta in försommaren. Det kostar inget och kaffekorgen är fylld.

Ålandskryssning med Viking Grace onsdag 3 juli

Missa inte sommarens härligaste kryssning i vackraste skärgården. Vi lägger till i Mariehamn och byter till Viking Glory som tar oss tillbaka till Stockholm.

Heldagsutflykt till Uppsala torsdag 23 maj

Vi börjar med lunch på Club Lindormens träfflokal. Därefter åker vi till Gamla Uppsala med fornlämningar från 500-talet. Viktigt att du anmäler dig senast måndag 20 maj.

Visar 5 av 326 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: