Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...

Nyheter

Här kan du läsa om vad som händer i Socialpsykiatrin. Du hittar tider och platser för aktiviteter som finns listade i aktivitetskalendern. Här kan du också hitta information om spontana infall om hur det gick till när vi var ute på det ena och det andra.

Besök Bergianska trädgården onsdag 29 maj

Åk med oss till Bergianska nu när naturen är som frodigast. Andas ut och ta in försommaren. Det kostar inget och kaffekorgen är fylld.

Ålandskryssning med Viking Grace onsdag 3 juli

Missa inte sommarens härligaste kryssning i vackraste skärgården. Vi lägger till i Mariehamn och byter till Viking Glory som tar oss tillbaka till Stockholm.

Heldagsutflykt till Uppsala torsdag 23 maj

Vi börjar med lunch på Club Lindormens träfflokal. Därefter åker vi till Gamla Uppsala med fornlämningar från 500-talet. Viktigt att du anmäler dig senast måndag 20 maj.

Grillpremiär Unga vuxna torsdag 16 maj

Dags att våga sig utomhus igen. Vi åker till Nyckelviken och tänder grillen. Vad ska vi grilla? Ta med högtalare? Ta med nåt spel?

Grillutflykt onsdag 15 maj med deltagare från träfflokalen Ekhaga i Gustavsberg

Gemensamma aktiviteter är ett bra sätt att träffa nya vänner. En fysisk bro eller två är det enda som skiljer oss åt geografiskt. De passerar vi med lätthet.

Visar 5 av 324 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: