Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Tack för i år

Vi i Socialpsykiatrin vill tacka alla våra kunder och deltagare på träfflokalerna för året som gått och önska det bästa inför 2021.

År 2020 har inneburit stora utmaninar för oss alla. Vi har tillsammans hittat lösningar för att få verksamheterna att rulla. Kanske inte riktigt som tidigare men på ett sätt som fungerar tryggt och säkert.

På träfflokalerna har vi haft öppet med få undantag. Möblerna står glest och vi har tillsammans med er deltagare sett till att hålla avstånd och handhygienen på en aldrig tidigare skådad nivå. Vi har uppmuntrat och påmint varandra. Vi har fortlöpande uppdaterat varandra om smittskyddsläget. Unga vuxna har fortsatt sina träffar en till två dagar i veckan och haft för sig sånt som unga vuxna tycker om.

Stort tack till alla er som sett till att det fungerat. Tack vare er finns fortfarande mötesplatser att träffa andra för gemenskap och vänskap. Kanske viktigare än någonsin att inte behöva känna sig ofrivilligt ensam.

Många aktiviteter har fått stryka på foten på grund av rekommendationer från myndigheterna. Det har inte varit läge att åka kors och tvärs och träffas många där det är trångt. Uppfinningsrikedomen har dock varit lysande. Midsommarlunchen vid Boo brygga var en höjdare med sillen på papptallrikar, med filtar och campingpallar utspridda i gräset. Det har varit många fina dagar då vi flyttat ut möblerna för uteservering. Otaliga picnics och grillningar med allt som grillas kan och smarriga mackor och fikor i välpackade dramatenvagnar. Boulle och andra uteaktiviteter har det också varit gott om så vi har då verkligen inte suttit inne och ruvat hela året - långt därifrån!

Stort tack för alla ljusglimtar, omtanke, tålamod och alla skratt under året. Tack för att ni håller lågan brinnande och därmed gör världen till en bättre plats. Vi ses 2021!

Gott Nytt År!

Sidan uppdaterades: