Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Tankesmedja våren 2021

På Tankesmedjan träffas vi för att planera aktiviteter och diskutera allt annat som rör träfflokalerna. Var med och planera för våren och föreslå vad du vill hitta på. Tisdag 2 februari 15.00 på Café Lyktan och torsdag 4 februari 16.30 på Träffpunkten.

Vad finns det att ta upp om aktiviteter nu när vi inte kan ta bussen eller lokaltrafik för att åka iväg? Nu när vi rekommenderas att undvika trängsel och begränsa antalet kontakter?
Låt oss istället diskutera vad vi kan göra TROTS allt detta.
Dels kan vi planera för vad vi ska hitta på när restriktionerna lättar. Då har vi en plan trots att vi inte vet när den sätts i verket. Dels kommer vår och sommar om några månader då vi kan ha uteaktiviteter igen.


Kan vi ha kamratcirklar om vi covidanpassar dem? Hur kan vi anpassa? Vilka teman skulle i så fall vara intressanta? Vilka andra aktiviteter skulle funka i nuläget? Hur tycker ni att vi har det i allmänhet på träfflokalerna? Finns det idéer om hur vi tillsammans kan förändra och förbättra?

Fritt fram för idéer, tankar, förslag och synpunkter. Det är ni deltagare som skapar innehållet och vi som jobbar kokar kaffe och ger stöd där det behövs. Om du inte besökt någon träfflokal tidigare vill vi gärna veta vad du har för intressen eller vad du har för tankar om vad du skulle önska att en träfflokal kan erbjuda.

Du som har idéer och förslag måste inte vara på smedjan för att ta del. Det finns flera sätt för dig att kontakta oss

  • Lämna en synpunkt här på sidan
  • Skicka e-post eller sms
  • Ring någon av oss som jobbar
  • Kom till någon av träfflokalerna
  • Skriv i vår facebookgrupp
  • Snacka med din boendestödjare

Vi undviker trängsel på lokalerna nu. Därför har vi två smedjor, en på varje lokal. Vi är max åtta deltagare i stora rummet på Träffpunkten och något fler på Café Lyktan. Vore därför bra att anmäla om du vill komma på tankesmedjan till Träffpunkten. Du som vill ansluta via Teams kan meddela pia.emilsson-westerby@nacka.se för att få en länk.


Som vanligt bjuder vi på något gott.


Välkomna!

Kontakt: Pia Emilsson Westerby, tel 070-431 99 38, pia.emilsson-westerby@nacka.se

Sidan uppdaterades: