Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Skolavslutning 10 juni

Så har ännu ett läsår gått och det är dags för skolavslutning den 10 juni. Då vi bor i tillfälliga lokaler har vi tyvärr ingen bra yta/lokal att samla alla samtidigt. Detta gör att det blir 4 olika ”sittningar” för eleverna.

Så har ännu ett läsår gått och det är dags för skolavslutning den 10 Juni. Då vi bor i tillfälliga lokaler har vi tyvärr ingen bra yta/lokal att samla alla samtidigt.

Detta gör att det blir 4 olika ”sittningar” för eleverna.

Du som vårdnadshavare kommer få information från din lärare/mentor kring tider som gäller och var/när du kan delta om du önskar. Tyvärr kan vi inte bereda plats för alla vårdnadshavare.

Vi kommer till nästa läsår titta på att hitta en plats/lokal där vi kan ha en stor skolavslutning vilket vi så gärna vill ha. Vi kommer också jobba för nästa år att återinföra alla Stavans traditioner som är så viktiga för elevernas lärande, gemenskap och kvalitet kring sin dag på skolan.

Tider som gäller för eleverna och för dig som vårdnadshavare kommer varje lärare och mentor gå ut med.

Vi vill också passa på att tacka dig som vårdnadshavare för ett fint läsår. Det var lite tufft med flytten och innan allt var på plats men nu börjar vi landa. Vi tar ett år till i våra tillfälliga lokaler och sedan går flytten till vår nya fina skola. Varmt tack för ditt fina samarbete, du är expert på ditt barn.

Till kommande läsår kommer två nya skolledare börja på Stavsborgsskolan. Dennis och Pär, vi hälsar dem varmt välkomna.

I Augusti skickar vi även ut information om alla lärare som undervisar ditt barn. Vi har en stabil lärargrupp på skolan men några nya namn kommer vi presentera.

Varmt tack för ett fint läsår och ha en riktigt fin sommar!

Skolledningen Ann Goliath Pillola och Anne Sjö och alla medarbetare på Stavsborgsskolan

Sidan uppdaterades: