Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter

Senaste nytt från Nacka vatten och avfall

Mobil KLC Maxi kommer till Tollare och Kvarnholmen i helgen

Helgen 1-2 juni kommer Mobil KLC Maxi till Tollare och Kvarnholmen. Här kan du lämna material till återbruk eller återvinning och fynda prylar, leksaker, kläder och böcker gratis i vår fyndhörna. Välkommen!

Bra bemötande A & O vid kretsloppscentralen

Varje år besöker ca 220 000 personer kretsloppscentralerna i Boo, Östervik och Älta. Därför är det viktigt att alla besökare får ett bra bemötande och god service när de kommer dit med sitt material. Nacka vatten och avfall jobbar aktivt med kundbemötande och all personal som arbetar på kretsloppscentralerna utbildas i kundbemötande.

Vill du ha utblommade vårlökar?

Nu är det dags. Det har blivit en populär tradition att vi skänker bort årets vårlökar efter att de blommat ut i Nackas rondeller och rabatter. Det är först till kvarn – från och med slutet av vecka 21.

Nacka vatten och avfall och Beijer Byggmaterial ingår cirkulärt samarbete runt byggåterbruk

Nacka vatten och avfall arbetar varje dag för att främja en ökad återanvändning och återvinning av avfall. Tillsammans med Beijer Byggmaterial har ett lyckat pilotprojekt genomförts, vilket nu övergår till att bli ett fast inslag. Målet är att ännu mer byggmaterial ska återanvändas.

Mobil kretsloppscentral kommer till Orminge och Sickla i helgen!

Helgen 18-19 maj kommer Mobil KLC Maxi till Orminge och Sickla. Här kan du lämna material till återbruk eller återvinning och fynda prylar, leksaker, kläder och böcker gratis i vår fyndhörna. Välkommen!

Visar 5 av 166 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: