Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter

Senaste nytt från Nacka vatten och avfall

Ursäkta röran – vi bygger om och förbättrar Boo KLC

Från torsdag 12 maj kan det tillfälligt bli stökigt på Boo kretsloppscentral. Vi flyttar containrar och leder om trafiken för att förbättra och utöka mottagningen av avfall och återbruk.

Hållbar utmaning 2022 - vinnare av Nacka vatten och avfalls hederspris

Vid innovationstävlingen Hållbar utmaning delade Nacka vatten och avfall igår ut hederspris till Sigfridsborgskolan, åk 6 grön. Av 31 tävlande bidrag var uppfinningen Meteri den som bäst visade på hur miljöpåverkan inom vattnets kretslopp eller avfall kan minska.

Youth & Care prisas som Årets Miljönär i Nacka

Nacka vatten och avfall har utsett Youth & Care till Årets Miljönär. De fick utnämningen i samband med prisutdelningen på Nacka Företagarträff igår. Företaget uppmärksammas för sitt ambitiösa arbete med återbruk och arbetsmarknadsinsatser.

Besök den mobila kretsloppscentralen i helgen

Helgen den 7-8 maj kommer den mobila kretsloppscentralen till dig. Här kan du lämna mindre mängder grovavfall, smått elavfall, återbruk, textil och farligt avfall. Välkommen!

Vad gör du av fimpen?

Fimpar innehåller många giftiga ämnen som vi inte vill ha i naturen. För att minska nedskräpningen delar Nacka kommun ut fickaskkoppar, som hjälper dig som vill ta hand om fimpen, men slippa lukten.

Visar 5 av 199 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: