Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter

Senaste nytt från Nacka vatten och avfall

All in mot matsvinn i Nackas Cirkulära hubb

All in mot matsvinn! Välkommen på inspirerande aktiviteter i vår Cirkulära hubb i helgen. Genom tävling, tips och aktiviteter kommer vi tillsammans att utforska vägen mot en mer hållbar matkultur som hjälper oss att nå målet om halverat matsvinn till 2030.

Beredskapsveckan 2023

Nästa vecka infaller Beredskapsveckan. Då har du chansen att träffa Nacka vatten och avfall och Nacka kommun och bättra på dina kunskaper om beredskap.

Besök Mobil KLC Maxi vid Nacka Forum i helgen

I helgen 23-24 september kommer vi till Nacka Forum med Mobil KLC Maxi. Här kan du lämna material till återbruk eller återvinning och fynda prylar, leksaker, kläder och böcker gratis i vår fyndhörna. Välkommen!

Återbetalning av dagvattenavgifter

Efter en utredning av dagvattenanläggningen på flera platser i Nacka kommun kan Nacka vatten och avfall nu återbetala avgifter för dagvattentjänster som debiterats felaktigt.

Beslut om nya verksamhetsområden för dagvatten

Kommunfullmäktige i Nacka har fattat beslut om bildande av nya verksamhetsområden för dagvatten på flera platser i kommunen. Beslutet har sin grund i en utredning över hur fastigheter nyttjar dagvattenlösningar som sedan flera år redan finns på plats i de berörda områdena. Beslutet kommer att medföra att Nacka vatten och avfall börjar ta ut dagvattenavgifter för berörda fastigheter.

Visar 5 av 201 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: