Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Mer information

Nyheter

Senaste nytt från Nacka vatten och avfall

Varm och torr period framför oss

Vi har en varm och torr period framför oss i Nacka. Den senaste tiden är det också många som använt mycket vatten. Därför vädjar vi till dig att använda vattnet sparsamt, till exempel genom att du undviker att vattna gräsmattan eller fylla din pool just nu.

Våra öppettider i sommar

Nu är det sommar igen – och midsommar redan nästa vecka! Här hittar du information om våra öppettider och om sophämtningen under sommarveckorna.

Återbruksmaterial och böcker får nytt liv via skolor och förskolor i Nacka

Ett tiotal skolor och förskolor fick igår möjligheten att hämta kostnadsfritt återbruks- och skaparmaterial som sorterats ut via ett lyckat samarbete mellan Nacka vatten och avfall, Humanbridge och Youth & Care.

Töm säcken på kretsloppscentralen

Nacka vatten och avfall vill påminna om att det inte är tillåtet att slänga sopsäckar med avfall på kretsloppscentralen. Förbered ditt besök och börja sortera redan hemma.

Ta hjälp av vår nya digitala sorteringsguide

Nu blir det ännu lättare att sortera rätt! Med vår nya digitala sorteringsguide får du snabb hjälp med avfallssorteringen och svar på hur avfallet ska sorteras, var det ska lämnas och vad som händer sedan.

Visar 5 av 162 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: