Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter

Senaste nytt från Nacka vatten och avfall

Mer elprylar måste lämnas åter i Nacka

I Nacka samlade vi in 8,98 kg elavfall per person under förra året. Men mycket trasig hemelektronik ligger fortfarande kvar hemma och skräpar. Nu uppmanas Nackabor att rensa ur sina gömmor, återanvända och återvinna allt.

Nacka kommun satsar på återbruk av möbler

Nu ökar vi återbruket av möbler i våra verksamheter. Renoverade och återanvända möbler till skolor, förskolor och äldreboenden sparar pengar och bidrar till att vi kan nå våra miljömål.

Besök den mobila kretsloppscentralen i helgen

Helgen den 9-10 oktober kommer den mobila kretsloppscentralen till dig. Här kan du lämna mindre mängder grovavfall, smått elavfall, återbruk, textil och farligt avfall. Välkommen!

Pilotprojekt med Tiptapp ökar service för Nackabor och säkrar korrekt hantering av avfall

Den 5 oktober inleder Nacka vatten och avfall ett pilotprojekt med företaget Tiptapp på Nackas kretsloppscentraler. Tiptapps tjänst utvärderas och en ny kontrollfunktion säkrar en korrekt hantering av avfallet i Nacka.

Nackafamiljer ska minska sitt avfall – följ våra Minimeringsmästare

Nu har åtta hushåll valts ut att delta för Nackas räkning i Minimeringsmästarna – en tävling under ett års tid för hushåll i hela Sverige som vill minska sitt avfall och ställa om till en mer hållbar livsstil. Följ familjernas utmaning på #minimeringsmästarna_nacka på sociala media.

Visar 5 av 177 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: