Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter

Senaste nytt från Nacka vatten och avfall

Nacka vatten och avfall beviljas bidrag från Naturvårdsverket

Naturvårdsverket har beviljat Nacka vatten och avfall ekonomiskt bidrag till utredning och åtgärder kopplade till dagvatten.

Aktuella anpassningar på kretsloppscentralerna i Nacka

En del av de begränsningar som införts på Nackas kretsloppscentraler med anledning av Corona tas bort från och med den 28 juni. På Boo kretsloppscentral möblerar vi samtidigt om för att minska risken för köbildning på Boovägen.

Sommartips för dig som sorterar matavfall

När det är varmt ute ökar risken för lukt och fukt i matavfallskärl. Här får du några enkla tips på hur du hanterar ditt matavfall för att undvika detta.

Nacka blir renare och mer hållbart med ny avfallsplan

Ett renare Nacka med minskat avfall och matsvinn, enklare insamling, hållbar återvinning och avfallshantering samt minskad nedskräpning. Det är de övergripande målen i kommunens nya avfallsplan som antogs av kommunfullmäktige den 14 juni 2021.

Varm och torr period framför oss

Vi har en varm och torr period framför oss i Nacka. Den senaste tiden är det också många som använt mycket vatten. Därför vädjar vi till dig att använda vattnet sparsamt, till exempel genom att du undviker att vattna gräsmattan eller fylla din pool just nu.

Visar 5 av 164 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: