Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Mer information

Aktuella störningar

Grönt vatten i Nacka strand

Stockholm Exergi har 26-27 april släppt ut grönfärgat fjärrvärmevatten öster om Kvarnholmsbron i Vikdalen. Färgen är ej farlig och bryts ner i vattnet efter ett tag. Kontakta Stockholm Exergi 020-313151 för fler frågor.

Vattenavstängning

En vattenavstängning kommer att göras vid/på Ältavägen/Klisätravägen den 2021/04/14. Beräknad tid för avstängningen är mellan klockan 11:00 - 13:00. Innan dess ser vi gärna att ni tappar upp vatten för att kunna dricka samt spola toaletten. Se därefter till…

Planerade och pågående VA-arbeten

Rörinspektion i Tattby

Under v.17-18 kommer Recover AB utreda det allmänna ledningsnätet i Tattby. Arbetet sker på uppdrag av Nacka vatten och avfall. Inga enskilda fastigheter berörs.

Ny avloppspumpstation, Strandpromenaden

Nacka vatten och avfall kommer att bygga en ny pumpstation för avlopp vid Strandpromenaden. Arbetet är planerat att starta under maj 2021 och pågå fram till maj 2022.

Nyheter

Ansök om att hämta återbruk från kretsloppscentralen

Nu öppnar vi upp för att fler verksamheter och organisationer ska kunna hämta olika typer av avfall för återbruk från våra kretsloppscentraler.

Besök den mobila kretsloppscentralen i helgen

Helgen den 8-9 maj kommer den mobila kretsloppscentralen till dig. Här kan du lämna mindre mängder grovavfall, smått elavfall, återbruk, textil och farligt avfall. Välkommen!

Öppettider och sophämtning under valborg och första maj

Under valborgsmässoafton och 1 maj har vi ändrade öppettider för vår kundservice och våra kretsloppscentraler. På valborg tömmer vi ditt rest- och matavfall som vanligt.

Matavfallssortering – ett rent lyckofenomen

Kan det vara trendigt att sortera matavfall? Och kan man verkligen tillaga något på torra brödkanter och broccolistammen? Nacka vatten och avfall träffade kändiskocken Paul Svensson som kastade nytt ljus över våra matrester.

Dags för årets Skräpplockardagar!

Nu är det dags för vårens stora kampanj mot nedskräpning. Här har vi samlat tips och information om hur ni kan genomföra en lyckad och säker skräpplockning.

Aktuella jobb hos oss

Vill du vara med och skapa de främsta vatten- och avfallstjänsterna för en hållbar och kraftfull samhällsutveckling?

Just nu söker vi:

Kundhandläggare

VA-planerare Anläggning

Följ gärna vår hemsida och LinkedIn sida för att hålla dig uppdaterad.

Rekrytering-startsidan-webb.jpg