Hoppa till innehåll

Aktuella störningar

Utsläpp av grädde i Myrsjöns dagvattendamm

Grädde har läckt ut i Myrsjöns dagvattendamm från ett livsmedelsbolag i Kummelbergs industriområde. Utsläppet är ofarligt för människor, djur och natur. Vitt spår av grädde kan eventuellt sprida sig från dagvattendammen till Myrsjön. Sanering av ledningsnätet påbörjas under morgondagen 11 juli.

Uppdatering av vattenläckan som berör stenhuggarvägen Tappställe

Ett tappställe där du kan hämta vatten har upprättas vid korsningen Skarpövägen och Stenhuggarvägen. De som är anmälda till vår UMS/SMS tjänst får även ett sms meddelande kring status (se mer information om detta här ). När vattnet varit avstängt är…

Planerade och pågående VA-arbeten

Renovering/byte av vatten- och avloppsledningar på Patrons väg

Utmed södra delen av Patrons väg startar ett arbete med att förnya vatten- och avloppsledningarna. Arbetet beräknas vara klart i början av hösten.

Omläggning av vatten- och avloppsledningar i Källvägsområdet

En större omläggning av befintliga vatten- och avloppsledningar i delar av Källvägen, Västertäppsvägen, Bragevägen och Tunvägen kommer att påbörjas hösten 2019. Arbetet beräknas vara klart under våren 2021.

Nyheter

Sommartips för dig som sorterar matavfall

När det är varmt ute kan avfall börja lukta. Här är några enkla tips för att minska risken för lukt under de varma sommarmånaderna.

Återvinning vid sommarens renovering

Under semestern passar många på att rensa ur förråd, laga en båt eller renovera en sommarstuga. Det kan innebära att man stöter på en annan typ av avfall än man är van vid från sin vardag. Här har vi samlat lite tips hur du återvinner rätt.

Tillfälliga tappställen för dig med egen brunn

För nackabor som har enskild vattenförsörjning kan det under sommarhalvåret uppstå problem med vattentillgången. För att säkra tillgången på vatten tillhandahåller Nacka vatten och avfall tillfälliga tappställen där det går att hämta dricksvatten för hushållsändamål.

Aktuella jobb hos oss:

Vill du vara med och skapa de främsta vatten- och avfallstjänsterna för
en hållbar och kraftfull samhällsutveckling?

Just nu söker vi:

Välkommen med din ansökan!

Rekrytering-startsidan-webb.jpg

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.