Hoppa till innehåll

Aktuella störningar

Vattenavstängning i området kring Junkervägen Måndag den 5 Augusti

En vattenavstängning kommer att utföras på Junkervägen i salsjö-boo Måndag den 5 Augusti, mellan klockan 09.30 och 14.00. De som är anmälda till vår UMS/SMS tjänst får även ett sms meddelande kring status (se mer information om detta här ). På måndag…

Förseningar trädgårdsavfall

På grund av bilhaveri hämtades inte trädgårdsavfallet torsdag 25/7. Vår entreprenör jobbar på att lösa detta så snart som möjligt. Vänligen låt kärlen stå framme så länge. Vi beklagar förseningen!

Planerade och pågående VA-arbeten

Renovering/byte av vatten- och avloppsledningar på Långsjövägen

Utmed delar av Långsjövägen startar ett arbete med att förnya vatten- och avloppsledningarna. Arbetet beräknas vara klart under hösten 2019.

Renovering/byte av vatten- och avloppsledningar på Häckvägen

Utmed delar av Häckvägen startar ett arbete med att förnya vatten- och avloppsledningarna. Arbetet beräknas vara klart under hösten 2019.

Nyheter

Ungdomar piffar upp skolgårdar med återbruk

Under hela sommaren har sommarjobbande ungdomar från Nacka kommun arbetat med att bygga och måla projekt på skolgårdar och förskolegårdar. Det mesta byggs av nytt material men för att få lite extra krydda och tillföra det unika har de även använt återbruk från våra kretsloppscentraler i Nacka.

Sommartips för dig som sorterar matavfall

När det är varmt ute kan avfall börja lukta. Här är några enkla tips för att minska risken för lukt under de varma sommarmånaderna.

Återvinning vid sommarens renovering

Under semestern passar många på att rensa ur förråd, laga en båt eller renovera en sommarstuga. Det kan innebära att man stöter på en annan typ av avfall än man är van vid från sin vardag. Här har vi samlat lite tips hur du återvinner rätt.

Aktuella jobb hos oss:

Vill du vara med och skapa de främsta vatten- och avfallstjänsterna för
en hållbar och kraftfull samhällsutveckling?

Just nu söker vi:

Välkommen med din ansökan!

Rekrytering-startsidan-webb.jpg

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.