Hoppa till innehåll

Aktuella störningar

Uppdatering av vattenläckan som berör stenhuggarvägen Tappställe

Ett tappställe där du kan hämta vatten har upprättas vid korsningen Skarpövägen och Stenhuggarvägen. De som är anmälda till vår UMS/SMS tjänst får även ett sms meddelande kring status (se mer information om detta här ). När vattnet varit avstängt är…

Akut vattenavstängning vattenläcka i området Stenhuggarvägen och Myrsjövägen Onsdagen den 19/6

En akut vattenavstängning har uppstått i området kring Stenhuggarvägen och Myrsjövägen. Reparationsarbete pågår och de som är anmälda till vår UMS/SMS tjänst får löpande sms meddelande kring status (se mer information om detta här ). En akut vattenläcka…

Planerade och pågående VA-arbeten

Renovering/byte av vatten- och avloppsledningar på Patrons väg

Utmed södra delen av Patrons väg startar ett arbete med att förnya vatten- och avloppsledningarna. Arbetet beräknas vara klart i början av hösten.

Omläggning av vatten- och avloppsledningar i Källvägsområdet

En större omläggning av befintliga vatten- och avloppsledningar i delar av Källvägen, Västertäppsvägen, Bragevägen och Tunvägen kommer att påbörjas hösten 2019. Arbetet beräknas vara klart under våren 2021.

Nyheter

Glad sommar!

Sommaren är här och vi på Nacka vatten och avfall önskar en riktigt glad sommar! Här får du tips på hur du hanterar ditt matavfall under varma sommardagar och hur du använder vattnet smart. Här finns även information om våra öppettider i sommar.

Varning för personer som erbjuder ledningsspolning

Släpp inte in personer som erbjuder spolning och rengöring av dina ledningar. De är inte utsända av Nacka vatten och avfall eller Nacka kommun.

Kretsloppscentralen kommer till dig

Den 18-19 maj kommer den mobila kretsloppscentralen till olika platser i Nacka. Här kan du lämna mindre mängder grovavfall, smått elavfall, återbruk, textil, kläder och farligt avfall.

Aktuella jobb hos oss:

Vill du vara med och skapa de främsta vatten- och avfallstjänsterna för
en hållbar och kraftfull samhällsutveckling?

Just nu söker vi:

Välkommen med din ansökan!

Rekrytering-startsidan-webb.jpg

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.