Hoppa till innehåll
Varning för personer som erbjuder ledningsspolning. Släpp inte in personer som erbjuder spolning och rengöring av dina ledningar. De är inte utsända av Nacka vatten och avfall eller Nacka kommun. Läs mer

Aktuella störningar

Akut vattenavstängning i Nackanäs

En akut vattenavstängning har uppstått i Nackanäs. Reparationsarbete pågår och de som är anmälda till vår UMS/SMS tjänst får löpande sms meddelande kring status (se mer information om detta här ). En akut vattenläcka på Fågelbovägen gör att vi har stängt…

Försening sophämtning 2019-05-03

På grund av bilhaveri har vi för tillfället förseningar i sophämtningen. Förseningen berör större delar av Saltsjö-Boo. Låt kärlen stå ute tills dess att de blivit tömda.

Planerade och pågående VA-arbeten

Renoveringsarbeten startar 6 maj i Henriksdals vattentorn

Vecka 19 utförs renoveringsarbeten i Henriksdals vattentorn som innebär att tornet tas ur drift. Vattnet kommer inte att stängas av för boende på Henriksdalsringen men ett sämre tryck kan förekomma, framförallt för de som bor högst upp i husen.

Mark- och bottenundersökning vid Neglingemaren, Saltsjöbaden maj 2019

Inför framtida renovering av vattenledningar görs en undersökning av marken och sjöbotten vid Neglingemaren i Saltsjöbaden. Arbetet pågår under vecka 19–20, måndag till fredag under dagtid.

Nyheter

Varning för personer som erbjuder ledningsspolning

Släpp inte in personer som erbjuder spolning och rengöring av dina ledningar. De är inte utsända av Nacka vatten och avfall eller Nacka kommun.

Kretsloppscentralen kommer till dig

Den 18-19 maj kommer den mobila kretsloppscentralen till olika platser i Nacka. Här kan du lämna mindre mängder grovavfall, smått elavfall, återbruk, textil, kläder och farligt avfall.

Lokala kretslopphjältar

Under de senaste två veckorna har över 6000 barn i Nacka varit ute och plockat skräp i Nacka. Förskolan Hedvigslund tog steget längre och avslutade deras skräpplockaraktivitet med ett besök på Kretsloppscentralen i Älta för att lära sig mer om avfall och hur man ska sortera det.

Aktuella jobb hos oss:

Vill du vara med och skapa de främsta vatten- och avfallstjänsterna för
en hållbar och kraftfull samhällsutveckling?

Just nu söker vi:

Välkommen med din ansökan!

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.