Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Aktuella störningar

Akut vattenavstängning [Gata/Område] [datum]

Det har inträffat en vattenläcka vid/på Tallidsvägen 4. Detta betyder att vi kommer att stänga av vattnet i morgon 28/1 från kl 08:00 till att läckan är åtgärdad. Innan dess ser vi gärna att ni tappar upp vatten för att kunna dricka samt spola toaletten…

Fortsatta förseningar i sophämtningen - 26 januari

På grund av halt väglag har vi fortsatta förseningar i sophämtningen. Nya försök görs om vi inte lyckats komma fram första gången. Vänligen låt kärlen stå kvar framme till de töms. Tänk dock på att inte blockera för snöröjningen. Vi beklagar det besvär detta medför.

Planerade och pågående VA-arbeten

Dagvattenutredning i Saltsjö-Duvnäs

Under v. 51-03 kommer Pollex AB kontrollera och inventera dagvatten- och spillvattenanslutningar för att utreda tillskottsvatten i Saltsjö-Duvnäs. Arbetet sker på uppdrag av Nacka vatten och avfall. Berörda fastighetsägare har fått information om detta via brevutskick.

Vattenavstängning Ormparken i Orminge

Natten mellan onsdag och torsdag 25 - 26 november mellan klockan 22:00 - 05:00 kommer det att ske en vattenavstängning. Detta kommer att påverka delar av Sandövägen och Granöstigen, se bifogad bild.

Nyheter

Bli kretsloppshjältar med oss i vår

Vårterminen är igång och vi erbjuder en rad kostnadsfria aktiviteter för förskolor och skolor anpassade efter rådande läge. Besök våra skolsidor och ta del av vad som är aktuellt och vad vi kan erbjuda er.

Tips för sophämtning vintertid

När det är snö och kallt finns det vissa saker som är viktiga att tänka på för att sophämtningen ska fungera så bra som möjligt. Här har vi samlat tips på vad du kan göra.

Nya taxor för VA och avfall 2021

Från och med 1 januari börjar nya taxor för VA och avfall att gälla och de finns nu publicerade på vår hemsida.

Julgransinsamling 9-10 januari

När julgranen barrat klart hemma hjälper vi dig att bli av med den. Helgen den 9-10 januari klockan 11-17 har vi containrar för julgransinsamling uppställda på olika platser i Nacka. Välkommen!

God jul från oss på Nacka vatten och avfall

Julen står inför dörren och vi på Nacka vatten och avfall vill därför passa på att önska en god jul, även om den ser lite annorlunda ut i år. Här har vi samlat information om sådant som kan vara bra att veta inför storhelgerna, som till exempel våra öppettider.

Aktuella jobb hos oss

Vill du vara med och skapa de främsta vatten- och avfallstjänsterna för en hållbar och kraftfull samhällsutveckling?

Just nu söker vi:

Rörläggare/Anläggare

VA-utredare

VA chef

Drifttekniker - läcksökning

Följ gärna vår hemsida och LinkedIn sida för att hålla dig uppdaterad.

Rekrytering-startsidan-webb.jpg