Hoppa till innehåll

Aktuella störningar

Vattenavstängning intill Rösundavägen, tisdag den 17/9.

En vattenavstängning kommer att utföras på Rösundavägen i Saltsjöbaden, tisdag den 17/9 mellan klockan 05.00 och 06.00. De som är anmälda till vår UMS/SMS tjänst får även ett sms meddelande kring status (se mer information om detta här ). Ytterligare…

Fastigheter på Boo Kyrkväg uppmanas att koka vattnet

Uppdaterat 19/9 kl 08:12: För det fåtal fastigheterna som ligger på Boo Kyrkväg rekommenderar vi fortsatt att vatten, som ska drickas eller användas i matlagning, ska kokas upp. Det föreligger ingen hälsorisk att dricka vattnet utan detta är en försiktighetsåtgärd som vi rekommenderar. Närmaste tappställe, där boende kan hämta dricksvatten, finns i korsningen Värmdövägen/Kummelnäsvägen.

Planerade och pågående VA-arbeten

Ledningsförnyelse av Vattenledningar, Krokvägen

Nacka vatten och avfall kommer att förnya vattenledningar på delar av Krokvägen. Arbetet är planerat att starta under slutet av september och pågå fram till slutet av november.

Renovering/byte av vatten- och avloppsledningar på Långsjövägen

Utmed delar av Långsjövägen startar ett arbete med att förnya vatten- och avloppsledningarna. Arbetet beräknas vara klart under hösten 2019.

Nyheter

Besök den mobila kretsloppscentralen

Är det långt till kretsloppscentralen? Vi kommer till dig i stället! Den 21-22 september besöker den mobila kretsloppscentralen olika platser i Nacka. Där kan du lämna mindre mängder grovavfall, smått elavfall, återbruk, textil, kläder och farligt avfall

Tillsammans når vi matavfallsmålet

Senast 2020 ska hälften av allt matavfall samlas in för biologisk behandling, enligt det nationella målet. Preliminära siffror visar dock att Nacka har en bit kvar.

Ska du flytta? Gör din flyttanmälan i vår e-tjänst

Ska du flytta till, från eller inom Nacka kommun? Gör då en flyttanmälan via vår e-tjänst för att teckna/avsluta ditt VA- och/eller avfallsabonnemang.

Aktuella jobb hos oss:

Vill du vara med och skapa de främsta vatten- och avfallstjänsterna för
en hållbar och kraftfull samhällsutveckling?

Just nu söker vi:

Välkommen med din ansökan!

Rekrytering-startsidan-webb.jpg

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.