Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Aktuella störningar

Fågelbovägen avstängd 20-23 oktober

På grund av arbete med vattenledningar kommer Fågelbovägen, mellan Nackanäsvägen och Lövstigen vara avstängd i några dagar. Arbetet kommer pågå från tisdag 20 oktober och beräknas vara klart fredag 23 oktober.

Vattenavstängning i Älta - 14 oktober

På grund av ett underhållsarbete på vattenledningarna kommer vi att stänga av vattnet på Klisätravägen i Älta, 14 oktober mellan kl. 11.00 - 16.00.

Planerade och pågående VA-arbeten

Ledningsförnyelse av VA-ledningar, Vitsippsvägen och Vårgärdsvägen

Nacka vatten och avfall kommer att förnya avloppsledningarna i delar av Vitsippsvägen och Vårgärdsvägen. Arbetet är planerat att starta under oktober och pågå fram till februari 2021.

Ventilbyte i Ektorp vattentorn v. 37–45

Nacka vatten och avfall kommer utföra ett ventilbyte i Ektorps vattentorn som kräver att tornet tas ur drift. Vattentornet kommer vara avstängt ca 6–7 veckor och vattentrycket kan stundvis komma att påverkas lokalt.

Nyheter

Fettet skapar stora problem i ledningsnätet

Fett i avloppet skapar stora problem och står bakom ungefär hälften av alla driftsstopp i Nacka. Fettpropparna är lätt att förebygga om vi alla torkar av stekpannan innan vi diskar och samlar upp fettet så det inte hamnar i avloppet.

Mer elprylar måste lämnas åter

I Nacka samlade vi in 8,5 kg elavfall per person under förra året. Men mycket trasig hemelektronik ligger fortfarande kvar hemma och skräpar. Nu uppmanas Nackabor att rensa ur sina gömmor, återanvända och återvinna allt.

Nacka har gått till final i Kranvattentävlingen

Nacka kommun är en av två vinnare i deltävlingen för Kranvattentävlingen 2020 där Sveriges godaste kranvatten ska koras.

Nytt matavfallsrekord i Nacka

Under september samlades 320 ton matavfall in i Nacka. Det är 129 ton mer än samma period förra året. Men den största miljövinsten görs när inget matsvinn uppstår.

Besök den mobila kretsloppscentralen till helgen

Den 10-11 oktober kommer den mobila kretsloppscentralen till dig. Här kan du lämna mindre mängder grovavfall, smått elavfall, återbruk, textil, kläder och farligt avfall. Välkommen!

Aktuella jobb hos oss

Vill du vara med och skapa de främsta vatten- och avfallstjänsterna för
en hållbar och kraftfull samhällsutveckling?

Just nu söker vi:

Gruppchef Ledningsnät

Kundhandläggare

Följ gärna vår hemsida och LinkedIn sida för att hålla dig uppdaterad.

Rekrytering-startsidan-webb.jpg