Hoppa till innehåll

Aktuella störningar

Akut vattenavstängning Ormingeringen 32

En vattenläcka har inträffat den 1 april vid Ormingeringen 32. Detta betyder att vi inom kort behöver stänga av vattnet. Innan dess ser vi gärna att ni tappar upp vatten för att kunna dricka samt spola toaletten. Se därefter till att alla vattenkranar hålls…

Åtgärdat: Vattnet avstängt i stora delar av Saltsjöbaden

En vattenavstängning pågår på stora delar av Neglingeön, Saltsjöbaden. Arbetet är planerat men aviseringarna verkar inte ha nått fram. Vattnet kommer sättas igång igen innan kl. 09.30, vilket är tidigare än planerat.

Planerade och pågående VA-arbeten

Ledningsförnyelse av vattenledningar, Sågtorpsskolan

Nacka vatten och avfall kommer att förnya vattenledningarna vi Sågtorpsskolan. Arbetet är planerat att starta i början på april och pågå till mitten på maj 2020.

Renovering av avloppspumpstation, Sävstigen

Renoveringen av pumpstationen vid Sävstigen kommer att medföra en förbättrad arbetsmiljö för underhålls- och driftarbeten, en ökad driftsäkerhet samt förbättring av stationens funktion.

Nyheter

Stängda textilbehållare

Med anledning av coronasituationen har återbruket på Boo kretsloppscentral samt vissa textilbehållare behövt stängas ner. Det är viktigt att du inte lämnar något bredvid en stängd behållare då det leder till nedskräpning. Läs mer vilka behållare som är stängda.

Enklare att nå oss direkt

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att nå oss! Nytt direkt telefonnummer till oss är: 08-718 90 00 och mailadressen är: kundservice@nvoa.se eller skicka ett meddelande på Facebook.

Aktuell information kring avfallshanteringen

Det är nu extra viktigt att vi alla hjälps åt för att sophantering, återbruk och återvinning ska fungera i Nacka. Det nya coronaviruset och covid-19 är en enorm utmaning för hela samhället. Här är några saker som du behöver tänka på.

Aktuella jobb hos oss:

Vill du vara med och skapa de främsta vatten- och avfallstjänsterna för
en hållbar och kraftfull samhällsutveckling?

Just nu söker vi:

Välkommen med din ansökan!

Rekrytering-startsidan-webb.jpg

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.