Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nackavattenavfall

Det finns viktig information

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Mer information

Aktuella störningar

Vattenavstängning

En vattenavstängning kommer att göras vid/på Risets Alväg den 2021/06/17. Beräknad tid för avstängningen är mellan klockan 09:00 - 16:00. Innan dess ser vi gärna att ni tappar upp vatten för att kunna dricka samt spola toaletten. Se därefter till att alla…

Delar av Sicklaområdet utan vatten

Vissa delar i och omkring Sickla området är förnärvarande utan vatten, felsökning på går. Beräknas var klart vid 14-tiden

Planerade och pågående VA-arbeten

Ombyggnad av Klintens pumpstation - Gamla Brovägen

Pumpstationen är i behov av renovering. Överbyggnaden, pumpar samt pumpstyrning skall bytas och arbetsmiljön för driftpersonal skall förbättras.

Nyheter

Våra öppettider i sommar

Nu är det sommar igen – och midsommar redan nästa vecka! Här hittar du information om våra öppettider och om sophämtningen under sommarveckorna.

Återbruksmaterial och böcker får nytt liv via skolor och förskolor i Nacka

Ett tiotal skolor och förskolor fick igår möjligheten att hämta kostnadsfritt återbruks- och skaparmaterial som sorterats ut via ett lyckat samarbete mellan Nacka vatten och avfall, Humanbridge och Youth & Care.

Töm säcken på kretsloppscentralen

Nacka vatten och avfall vill påminna om att det inte är tillåtet att slänga sopsäckar med avfall på kretsloppscentralen. Förbered ditt besök och börja sortera redan hemma.

Ta hjälp av vår nya digitala sorteringsguide

Nu blir det ännu lättare att sortera rätt! Med vår nya digitala sorteringsguide får du snabb hjälp med avfallssorteringen och svar på hur avfallet ska sorteras, var det ska lämnas och vad som händer sedan.

Kretsloppshjältar är faddrar till dagvattendammar i Nacka

Under ett läsår har några förskolor i Nacka haft det viktiga uppdraget att vara faddrar till våra dagvattendammar i Nacka. Tillsammans med Nacka vatten och avfall har de forskat om livet i dammen, vattenkvaliteten och rapporterat vad de upptäckt vid deras besök.

Aktuella jobb hos oss

Vill du vara med och skapa de främsta vatten- och avfallstjänsterna för en hållbar och kraftfull samhällsutveckling?

Just nu söker vi:

Projektsamordnare Stadsbyggnad

Följ gärna vår hemsida och LinkedIn sida för att hålla dig uppdaterad.

Rekrytering-startsidan-webb.jpg