Hoppa till innehåll

Driftinformation

Förseningar i sophämtningen 16/1

Vi har för närvarande förseningar i sophämtningen på grund av rådande väderlek. På grund av kraftig blåst har flera kärl välts omkull.

Åtgärdat: Vattenavstängning Klostervägen och Ångbåtsvägen i Lännersta, 7/1

Uppdaterat: 08:15, 8/1, Vattnet är påkopplat igen.   En vattenläcka har uppstått i Lännersta och arbetet med att laga läckan startar. Vattnet stängs av för boende på hela Klostervägen och delar av Ångbåtsvägen.

Nyheter

VA-arbete vid Skuru skola påbörjas i januari

En omläggning av VA-ledningar behöver göras för att förbättra ledningarna och säkra leveransen av vatten i området. Arbetet innebär grävningar i gatan och beräknas pågå fram till sommaren.

Panta mera på Boo Återvinningscentral

På Boo Återvinningscentral kan du panta snabbt och smidigt i pantmaskinen Pantamera Express. Sedan invigningen i april har över en halvmiljon burkar och PET-flaskor samlats in och tillsammans har vi skänkt närmare 40 000 kr till Water Aid. År 2018 vill vi samla in ännu mer!

Vi hjälper dig bli av med din julgran!

Nu är julen slut och vi hjälper dig att bli av med din julgran! Lördag 13 januari och söndag 14 januari klockan 11 - 17 har vi containrar för julgransinsamling uppställda på olika platser i kommunen.

Aktuella jobb hos oss:

Vill du vara med och skapa de främsta vatten och avfallstjänsterna för en hållbar och kraftfull samhällsutveckling? Just nu söker vi en

Klicka på länken och läs mer om tjänsten. Välkommen med din ansökan till oss på Nacka vatten och avfall!!

Mitt Nacka

Skriv in din gatuadress ovan så får du:

  • Upptäcka spännande evenemang i ditt närområde.