Hoppa till innehåll

Aktuella störningar

Akut vattenavstängning i området kring Kärrstigen,Vintervägen samt Värmdövägen 18/3

En akut vattenavstängning har uppstått i Runt Kärrstigen, Vintervägen Samt värmdövägen idag den 18/3. Reparationsarbete pågår och de som är anmälda till vår UMS/SMS tjänst får löpande sms meddelande kring status (se mer information om detta här ). Tid…

Åtgärdat: Pantautomaten - Pantamera Express på Boo kretsloppscentral tillfälligt ur funktion

Pantautomaten – Pantamera Express på Boo kretsloppscentral fungerar nu som vanligt.

Planerade och pågående VA-arbeten

Renovering av vatten- och avloppsledningar på Skutuddsvägen

På delar av Skutuddsvägen kommer ett vatten- och avloppsarbete att pågå med start under mars månad. Det beräknas vara klart under april 2019. Befintliga ledningar kommer att renoveras och ersättas med nya.

Vatten- och avloppsledningar förnyas på Skuldstigen/Verdandivägen

På Skuldstigen/Verdandivägen kommer ett vatten- och avloppsarbete att starta under mars månad. Det beräknas vara klart under maj 2019.

Nyheter

Spola inte ner skräp i toaletten

Varje år fastnar ungefär 900 000 kilo skräp i rensgallren på Käppalaverket på Lidingö. Där renas en del av avloppsvattnet från Nacka innan det går ut i Östersjön. Den mängden behöver vi minska. Och du kan hjälpa till.

Besök den mobila kretsloppscentralen

Är det långt till kretsloppscentralen? Vi kommer till dig i stället! Den 16-17 mars besöker den mobila kretsloppscentralen olika platser i Nacka. Där kan du lämna mindre mängder grovavfall, smått elavfall, återbruk, textil, kläder och farligt avfall.

Avtal med ny entreprenör för insamling av hushållsavfall klart

Nacka vatten och avfall har genomfört en upphandling för insamling av hushållsavfall enligt lagen om offentlig upphandling (LOU). Upphandlingen är nu klar och avtal har tecknats med Urbaser AB. Urbaser AB kommer att hämta hushållsavfallet i Nacka från och med april 2020.

Aktuella jobb hos oss:

Vill du vara med och skapa de främsta vatten- och avfallstjänsterna för
en hållbar och kraftfull samhällsutveckling?

Just nu söker vi:

Välkommen med din ansökan!

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.