Hoppa till innehåll

Aktuella störningar

Vattenavstängning på Långsjövägen i Sickla på onsdag den 16/10 mellan kl 09.00-16.00.

En vattenavstängning kommer att utföras på Långsjövägen i Sickla onsdag den 16/10, mellan klockan 09.00 och 16.00. De som är anmälda till vår UMS/SMS tjänst får även ett sms meddelande kring status (se mer information om detta här ). Onsdag den 16/10…

Akut vattenavstängning på Bråvallavägen idag Lördag 5 Oktober kl 12:00

En akut vattenavstängning har uppstått på Bråvallavägen. Reparationsarbete pågår och de som är anmälda till vår UMS/SMS tjänst får löpande sms meddelande kring status (se mer information om detta här ). En akut vattenläckapå Bråvallavägen gör att vi…

Planerade och pågående VA-arbeten

Ledningsförnyelse av Vattenledningar, Krokvägen

Nacka vatten och avfall kommer att förnya vattenledningar på delar av Krokvägen. Arbetet är planerat att starta under slutet av september och pågå fram till slutet av november.

Renovering/byte av vatten- och avloppsledningar på Långsjövägen

Utmed delar av Långsjövägen startar ett arbete med att förnya vatten- och avloppsledningarna. Arbetet beräknas vara klart under hösten 2019.

Nyheter

Nu tar vi emot även större mängder byggavfall på kretsloppscentralerna

Den 9 oktober började vi ta emot även större mängder bygg- och rivningsavfall mot en avgift på Boo och Östervik kretsloppscentral.

Öppet hus på Käppalaverket – Lördag 19 oktober, kl. 10-14

Nu har du chansen att besöka Käppalaverket, ett av Sveriges största avloppsreningsverk. Här renas avloppsvatten från Nacka och tio andra kommuner.

Värdet av våra elprylar

Våra hem är fulla av hushållsapparater och hemelektronik. För att tillverka dem uppstår stora mängder avfall och livslängden blir allt kortare. Nu är det dags att se över värdet i våra elprylar. I Nacka samlade vi in 8 kg elektronik per person under förra året. Vad lämnar dina elektroniska prylar för avtryck?

Aktuella jobb hos oss:

Vill du vara med och skapa de främsta vatten- och avfallstjänsterna för
en hållbar och kraftfull samhällsutveckling?

Just nu söker vi:

Välkommen med din ansökan!

Rekrytering-startsidan-webb.jpg

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.