Hoppa till innehåll

Aktuella störningar

Vattenavstängning i Älta på Oxelvägen. Måndagen den 17 September mellan kl 10.00-16.00

En vattenavstängning kommer att göras på Oxelvägen den 17 September. Beräknad tid för avstängningen är mellan klockan 10:00 - 16:00. De som är anmälda till vår UMS/SMS tjänst får även ett sms meddelande kring status (se mer information om detta här )…

Vattnet i Insjön, Kil och södra Kummelnäs är tjänligt och drickbart

Vi genomför fortsatta provtagningar och kvalitetssäkrande åtgärder för dricksvattnet just nu i Insjön, Kil och Kummelnäs. Dricksvattnet är tjänligt och går att dricka.

Planerade och pågående VA-arbeten

Hotellvägen, renovering av avloppspumpstation

Avloppspumpstationen på Hotellvägen kommer att renoveras/byggas om invändigt. Arbetet beräknas vara klart vid årsskiftet 2018/2019.

Högalidsvägen, nya vatten- och avloppsledningar byggs

Nya vatten och avloppsledningar byggs på Högalidsvägen. Arbetet beräknas vara klart i november 2018. Under tiden arbetet pågår blir framkomligheten begränsad.

Nyheter

Ska du flytta? Gör din flyttanmälan i vår e-tjänst

Ska du flytta till, från eller inom Nacka kommun? Gör då en flyttanmälan via vår e-tjänst för att teckna/avsluta ditt VA- och/eller avfallsabonnemang.

Nacka vatten och avfall ansluter till Kivra

Nacka vatten och avfall har inlett ett samarbete med Kivra. Du som är privatperson och ansluten kommer att få din nästa faktura digitalt direkt i tjänsten.

Lämna ditt farliga avfall till den mobila miljöstationen

Kom och lämna ditt farliga avfall och småelektronik till den mobila miljöstationen som snart kommer till en plats nära dig. Vecka 36 med start 3 september är det dags igen.

Aktuella jobb hos oss:

Vill du vara med och skapa de främsta vatten- och avfallstjänsterna för en hållbar och kraftfull samhällsutveckling?

Just nu söker vi:

Välkommen med din ansökan!

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.