Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Aktuella störningar

Vattenavstängning Fannydalsbacken/Stubbsundsvägen 24/2

En vattenavstängning kommer att göras vid/på Fannydalsbacken Stubbsundsvägen den 2021/02/24. Beräknad tid för avstängningen är mellan klockan 20:00 - 01:00. Innan dess ser vi gärna att ni tappar upp vatten för att kunna dricka samt spola toaletten. Se därefter…

Vattenavstängning Sätravägen

En vattenavstängning kommer att göras vid/på Sätravägen den 2021/02/22. Beräknad tid för avstängningen är mellan klockan 10:00 - 16:00. Innan dess ser vi gärna att ni tappar upp vatten för att kunna dricka samt spola toaletten. Se därefter till att alla…

Planerade och pågående VA-arbeten

Ledningsförnyelse av VA-ledningar, Hästhagen

Nacka vatten och avfall kommer att förnya dagvattenledningar i delar av Östervägen, Smedjevägen och Harvägen. Arbetet är planerat att starta under februari och pågå fram till juli 2021.

Dagvattenutredning i Saltsjö-Duvnäs

Under v. 51-03 kommer Pollex AB kontrollera och inventera dagvatten- och spillvattenanslutningar för att utreda tillskottsvatten i Saltsjö-Duvnäs. Arbetet sker på uppdrag av Nacka vatten och avfall. Berörda fastighetsägare har fått information om detta via brevutskick.

Nyheter

Besök den mobila kretsloppscentralen i helgen

I helgen 20-21 februari kommer den mobila kretsloppscentralen till flera platser i Nacka på årets nya turlista. Här kan du lämna mindre mängder grovavfall, smått elavfall, återbruk, textil och farligt avfall. Välkommen!

Nytt gemensamt skyltsystem

Nacka ansluter sig till det nya nordiska skyltsystemet för avfallssortering. Gemensamma symboler, färger och namn ska göra det lättare att sortera rätt - var du än befinner dig!

Träna i sjysta kläder

Håll igång träningen, men se till att göra det i kläder som inte skadar människor och miljön.

Bli kretsloppshjältar med oss i vår

Vårterminen är igång och vi erbjuder en rad kostnadsfria aktiviteter för förskolor och skolor anpassade efter rådande läge. Besök våra skolsidor och ta del av vad som är aktuellt och vad vi kan erbjuda er.

Tips för sophämtning vintertid

När det är snö och kallt finns det vissa saker som är viktiga att tänka på för att sophämtningen ska fungera så bra som möjligt. Här har vi samlat tips på vad du kan göra.

Aktuella jobb hos oss

Vill du vara med och skapa de främsta vatten- och avfallstjänsterna för en hållbar och kraftfull samhällsutveckling?

Just nu söker vi:

Kundhandläggare - vikariat

Rörläggare/Anläggare

VA chef

Följ gärna vår hemsida och LinkedIn sida för att hålla dig uppdaterad.

Rekrytering-startsidan-webb.jpg