Hoppa till innehåll

Aktuella störningar

Akut vattenavstängning i området kring Ornövägen och Skarpövägen 22/1 mellan kl 22.00-02.00

En akut vattenavstängning kommer att göras i området kring Ornövägen och Skarpövägen på Onsdag den 22/1 klockan 22:00 . Beräknad tid för avstängningen är mellan klockan 22.00-02.00. De som är anmälda till vår UMS/SMS tjänst får även ett sms meddelande kring…

Åtgärdad: Vattenläcka i Orminge

Uppdaterad 21/12 kl 14.11: Vattenläckan på Kanholmsvägen i Orminge är nu åtgärdad. Vi tackar för förståelsen och ber om ursäkt för de störningar som eventuellt kan ha förekommit. God jul och gott nytt år!

Planerade och pågående VA-arbeten

Ledningsförnyelse av VA-ledningar, Venusvägen

Nacka vatten och avfall kommer att förnya vatten- och avloppsledningarna på Venusvägen. Arbetet är planerat att starta under mars och pågå fram till oktober 2020.

VA-arbeten vid Fisksätra IP

Nacka Vatten och Avfall AB utför VA-arbeten vid Fisksätra Idrottsplats under vintern 2020. Arbetet planeras vara klart 31 mars.

Nyheter

Tips för att undvika fastfruset avfall

Fryser dina rest- och matavfallspåsar fast i kärlen vintertid? Här har vi samlat tips på vad du kan göra för att undvika det.

Kom och träffa oss på Nacka Företagarträff

Torsdag den 20 februari är vi på plats på Företagarträffen i Nacka Strand och hoppas att träffa dig som företagare, verksamhet eller privatperson i Nacka.

Tipsa oss om nya Miljönärer

Var med och lyft fram ett företag som gör det där lilla extra för att verka för ett mer hållbart Nacka genom återbruk eller genom att förlänga livslängden på dina saker. Tipsa oss senast den 20 januari vem som borde få årets Miljönärmärkning på Nacka företagarträff.

Aktuella jobb hos oss:

Vill du vara med och skapa de främsta vatten- och avfallstjänsterna för
en hållbar och kraftfull samhällsutveckling?

Just nu söker vi:

Välkommen med din ansökan!

Rekrytering-startsidan-webb.jpg

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.