Hoppa till innehåll

Aktuella störningar

Vattenavstängning på Myrsjövägen imorgon onsdag den 4/12.

En vattenavstängning kommer att utföras på Myrsjövägen imorgon onsdag, mellan klockan 08.00 och 16.00. De som är anmälda till vår UMS/SMS tjänst får även ett sms meddelande kring status (se mer information om detta här ). Imorgon onsdag den 4/12 kommer…

Vattenavstängning Duvnäsvägen/Ugglevägen onsdag 20/11

En vattenavstängning kommer att utföras på Duvnäsvägen/Ugglevägen samt korsningen Ugglevägen/Ejdervägen onsdag den 20/11, mellan klockan 20:30 och 03:00.

Planerade och pågående VA-arbeten

Varning för svag is på Bastusjön - vistas inte på isen under hela vintern

Det pågår ett underhållsarbete i Bastusjön under hela vintern och det medför att isen på Bastusjön kommer att vara svag. Vi varnar därmed för att överhuvudtaget vistas på sjön och exempelvis kan man inte gå, åka skridskor eller pulka/spark på isen under hela vintern 2019/2020 då isen kommer att vara alldeles för svag. Senaste provresultat i sjön visar att åtgärderna fungerar och att Bastusjön håller på att återhämta sig och syresättningen är förbättrad. Ny provtagning visar heller ingen onaturlig bakteriepåverkan i sjön.

Rök i ledningsnätet vecka 48-49

Under vecka 48-49 kommer Nacka vatten och avfall genom Svapipe AB inventera ledningsnätet i Tattby i Saltsjöbaden.

Nyheter

Tips för att undvika fastfruset avfall

Fryser dina rest- och matavfallspåsar fast i kärlen vintertid? Här har vi samlat tips på vad du kan göra för att undvika det.

Mobila kretsloppccentralen 7-8 december

Är det långt till kretsloppscentralen? Vi kommer till dig i stället! Den 7-8 december besöker den mobila kretsloppscentralen olika platser i Nacka. Där kan du lämna mindre mängder grovavfall, smått elavfall, återbruk, textil, kläder och farligt avfall

Hållbar julmarknad 7 december

Välkommen på Hållbar julmarknad, lördag 7 december i Sickla. Kom och gör Second hand-fynd och inspireras till en mer hållbar jul!

Aktuella jobb hos oss:

Vill du vara med och skapa de främsta vatten- och avfallstjänsterna för
en hållbar och kraftfull samhällsutveckling?

Just nu söker vi:

Välkommen med din ansökan!

Rekrytering-startsidan-webb.jpg

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.