Hoppa till innehåll

Aktuella störningar

Försämrat vattentryck i delar av nacka.

Försämrat vattentryck i delar av nacka, detta beror på en större vattenläcka på ledningsnätet. Reparationsarbete pågår.

Akut vattenavstängning Uddvägen 21/2

En akut vattenläcka har uppstått på Uddvägen den 21/2. vilket gör att vi har stängt av vattnet. Reparationsarbete pågår och de som är anmälda till vår sms-tjänst får löpande meddelande kring status (se mer information om detta här ). Se till att alla…

Planerade och pågående VA-arbeten

Ledningsförnyelse av VA-ledningar, Venusvägen

Nacka vatten och avfall kommer att förnya vatten- och avloppsledningarna på Venusvägen. Arbetet är planerat att starta under mars och pågå fram till oktober 2020.

VA-arbeten vid Fisksätra IP

Nacka Vatten och Avfall AB utför VA-arbeten vid Fisksätra Idrottsplats under vintern 2020. Arbetet planeras vara klart 31 mars.

Nyheter

Hundratals unga uppfinnare samlades

Under Nacka kommuns innovationstävling Hållbar utmaning samlades över trehundra elever. Eleverna tävlade med uppfinningar som bidrar till en hållbar samhällsutveckling.

Nya miljönärer uppmärksammades på företagarträffen

I samband med Nacka Företagarträff delade Nacka vatten och avfall igår ut diplom till Forumbiblioteken i Nacka, Mode III och Röda korset i Nacka som fått Avfall Sveriges märkning Miljönär-vänlig. Märkningen tilldelas verksamheter som arbetar med att återanvända, reparera, hyra och låna.

Mobila kretsloppscentralen kommer till dig

I helgen 22-23 februari kommer den mobila kretsloppscentralen. Se vilken plats som ligger närmast dig i årets nya turlista. Här kan du lämna mindre mängder grovavfall, smått elavfall, återbruk, textil, kläder och farligt avfall. Välkommen!

Aktuella jobb hos oss:

Vill du vara med och skapa de främsta vatten- och avfallstjänsterna för
en hållbar och kraftfull samhällsutveckling?

Just nu söker vi:

Välkommen med din ansökan!

Rekrytering-startsidan-webb.jpg

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.