Hoppa till innehåll

Aktuella störningar

Vattenavstängning på Häckvägen, onsdag 13/11.

En vattenavstängning kommer att utföras på Häckvägen i Saltsjö-Boo under onsdagen den 13 november, mellan klockan 10.00 och 13.00. De som är anmälda till vår UMS/SMS tjänst får även ett sms meddelande kring status (se mer information om detta här ). Onsdag…

Vattenavstängning Finntorp måndagen den 11 november mellan klockan 09:00 - 14:00 berörda fastigheter Finntorpsvägen nummer 2 - 6

En vattenavstängning kommer att göras i Finntorp på Måndagen den 11 November. Beräknad tid för avstängningen är mellan klockan 09:00 - 14:00 Måndagen den 11 November kommer vi att utföra ett arbete som innebär att vi stänger av vattnet för ett antal…

Planerade och pågående VA-arbeten

Ledningsförnyelse av VA-ledningar, Myrsjövägen

Nacka vatten och avfall kommer att förnya vatten- och avloppsledningarna på delar av Myrsjövägen. Arbetet är planerat att starta mitten på november och pågå till början av april 2020.

Brunnsrenovering, Bastusjön

Nacka vatten och avfall kommer att renovera spillvattenbrunnen söder om Bastusjön. Arbetet startade under september och pågår fram till och med november.

Nyheter

Nacka näst bäst i Sverige på information om hållbar biltvätt

Hur uppmuntrar man sina medborgare och kunder att på ett konkret sätt värna om miljön? Det vet vi på Nacka vatten och avfall och Nacka kommun då vi är mycket glada att ha kommit på andra plats i tävlingen ”Årets biltvättarkommun 2019”. Bakom utnämningen står initiativet Hållbar biltvätt som frågat landets samtliga kommuner och kommunala bolag hur de arbetar med att sprida information om nackdelarna med biltvätt hemma.

Nu tar vi emot även större mängder byggavfall på kretsloppscentralerna

Den 9 oktober började vi ta emot även större mängder bygg- och rivningsavfall mot en avgift på Boo och Östervik kretsloppscentral.

Öppet hus på Käppalaverket – Lördag 19 oktober, kl. 10-14

Nu har du chansen att besöka Käppalaverket, ett av Sveriges största avloppsreningsverk. Här renas avloppsvatten från Nacka och tio andra kommuner.

Aktuella jobb hos oss:

Vill du vara med och skapa de främsta vatten- och avfallstjänsterna för
en hållbar och kraftfull samhällsutveckling?

Just nu söker vi:

Välkommen med din ansökan!

Rekrytering-startsidan-webb.jpg

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.