Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Driftinformation

Här publicerar vi aktuella störningar inom vatten och avfall. Här hittar du också information om planerade VA-arbeten.

Aktuella störningar

Vattenavstängning på Granängsvägen

En vattenläcka har inträffat på Granängsvägen. För att avhjälpa felet kommer vi att stänga av vattnet för berörda fastigheter. Tappställe finns på Bäcktorpsvägen 31. 

Vattenavstängning på Korsvägen

En vattenläcka har inträffat på Korsvägen. Det betyder att vi inom kort kommer att stänga av vattnet för de berörda fastigheterna.

Vattenavstängning Centralvägen

En vattenläcka har inträffat på Centralvägen. Det betyder att vi inom kort kommer att stänga av vattnet. De berörda fastigheterna har blivit informerade om tappställe där man kan hämta vatten tills att problemet är åtgärdat.

Akut vattenavstängning Älta idrottsväg/ Knackholmsvägen /Svanstigen

En vattenläcka har inträffat på/vid Älta idrottsväg Måndagen den 5/7 Detta betyder att vi inom kort behöver stänga av vattnet. Innan dess ser vi gärna att ni tappar upp vatten för att kunna dricka samt spola toaletten. Se därefter till att alla vattenkranar…

Grönt vatten i Sickla kanal

Planerade och pågående VA-arbeten

Ledningsförnyelse av VA-ledningar, Hästhagen

Nacka vatten och avfall kommer att lägga nya dagvattenledningar i delar av Utsiktsvägen och Källbacksvägen. Arbetet är planerat att starta under augusti och pågå fram till december 2021.

Kommande VA-arbete mellan Fisksätra IP och Lännersta

Nacka vatten och avfall AB förbereder för nya dricksvattenledningar från Fisksätra IP genom Lännerstasundet och fram till Lännersta.

SMS vid vattenavstängningar

Nacka vatten och avfall kan någon gång behöva stänga av ditt vatten till exempel vid en vattenläcka. För att nå berörda använder vi oss av en SMS-tjänst. Du som är ansluten till SMS-tjänsten får en avisering om avstängningen och löpande information om händelseutvecklingen. Läs mer om hur du kan anmäla dig eller ändra till det mobilnummer du vill nås på.

Sidan uppdaterades: