Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter

Här hittar du som jobb- och utbildningsexpert nyheter inom arbets- och företagsenhetens verksamhet.

Webbinarium om AI och Chattbottar den 21 september

AI och dess påverkan på skolan är ett aktuellt ämne. Skolverket har ett antal rekommendationer på området och erbjuder stöd på olika sätt till huvudmän, rektorer och lärare. Vad är chattbottar och hur påverkar de skolan? Vem behöver lära sig om chattbottar, och vilka risker finns?

Nya Jämföraren gör kundvalet ännu enklare för Nackaborna

Nu har Jämföraren, Nacka kommuns plattform för att jämföra olika anordnare, blivit ännu enklare att använda. Den nya Jämföraren fungerar utmärkt i mobilen och har en modern kartfunktion där kunden kan hitta anordnare i sitt närområde.

Att implementera ämnesbetyg

Här hittar du som är rektor råd och material för att leda och organisera implementeringen av ämnesbetyg. Sidan innehåller ett förslag på en implementeringsprocess i nio steg. Upplägget anpassar du sedan till din verksamhet.

Arbetslivsinriktad språkundervisning i sfi och sva inom komvux

Stockholms universitet erbjuder ovanstående distanskurs för dig som är lärare i svenska för invandrare (sfi) eller svenska som andraspråk (sva) inom komvux och vill utveckla din undervisning i muntlig och skriftlig kommunikation med tydlig koppling till arbetslivet.

Validering i praktiken – ny uppdragsutbildning

Under höstterminen 2023 erbjuder Skolverket uppdragsutbildningen Validering i praktiken vid Linköpings Universitet/Linnéuniversitetet. Utbildningen vänder sig till dig som arbetar inom vuxenutbildningen och motsvarar 7,5 högskolepoäng.

Visar 5 av 231 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: