Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter

Här hittar du som jobb- och utbildningsexpert nyheter inom arbets- och företagsenhetens verksamhet.

Förbättrade insatser till Nackabor som står långt från arbetsmarknaden

Nu ska Nacka kommuns erbjudande till Nackabor som behöver ett utvecklat stöd för att ta sig ut på arbetsmarknaden öka. Det beslutade kommunfullmäktige i veckan i samband med mål- och budget för kommande år. Under 2024 kommer kommunen att kunna erbjuda ett bredare utbud av insatser för Nackabor som står långt från arbetsmarknaden genom införandet av tre nya kundval.

Digital konferens om skolan och AI

Den 31 oktober arrangerar Skolverket en heldagskonferens om AI. Seminariet vänder sig till pedagogisk personal och skolledare som arbetar i svenska skolväsendet.

Webbinarium om AI och Chattbottar den 21 september

AI och dess påverkan på skolan är ett aktuellt ämne. Skolverket har ett antal rekommendationer på området och erbjuder stöd på olika sätt till huvudmän, rektorer och lärare. Vad är chattbottar och hur påverkar de skolan? Vem behöver lära sig om chattbottar, och vilka risker finns?

Nya Jämföraren gör kundvalet ännu enklare för Nackaborna

Nu har Jämföraren, Nacka kommuns plattform för att jämföra olika anordnare, blivit ännu enklare att använda. Den nya Jämföraren fungerar utmärkt i mobilen och har en modern kartfunktion där kunden kan hitta anordnare i sitt närområde.

Att implementera ämnesbetyg

Här hittar du som är rektor råd och material för att leda och organisera implementeringen av ämnesbetyg. Sidan innehåller ett förslag på en implementeringsprocess i nio steg. Upplägget anpassar du sedan till din verksamhet.

Visar 5 av 227 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: